Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Vinterns trendigaste strumpbyxor — 8 shoppingtips!

31 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
I vinter kommer vi ha fokus på benen. Mönstrade strumpbyxor är trendigt igen och det är ett alldeles utmärkt sätt att uppdatera looken. Här har vi valt ut höstens och vinterns snyggaste strumpbyxor!
Annons

Partysäsongen är snart här! En strumpbyxa med en kul detalj kan förhöja looken. Denna säsong är det glitter, grafiska mönster och nätstrumpbyxor som är det som gäller och de är som ett partyplagg i sig självt.

Oavsett om du väljer en färgglad eller en mer diskret mönstrad strumpbyxa med ett är det ett enkelt sätt att uppdatera en outfit.

Men när det kommer till strumpbyxor så är vi nog alla upplevt det eviga gisslet med strumpbyxor som maskar sig. För att undvika det på det allra enklaste sättet är att inte stressa när man tar på sig tunna strumpbyxor. Det andra knepet är att ha på sig ett par tunna bomullsvantar för att undvika risken att strumpan rispas med naglarna eller att de fastnar i eventuella ringar och smycken. Och för att förlänga livslängden på strumpbyxan och undvika slitage på hälar och tår — bär alltid en extra strumpa i skon (så länge du inte har skor med öppen tå förstås).

Annons

Här är säsongens finaste strumpbyxor.

Låt benen glittra på festen. Dessa skimrande tights lyfter din festlook i vinter, från Mrs Hoisery.

Röda strumpbyxor med ormmönster. Styla dem med en enfärgad klänning eller kjol och låt benen poppa i looken. Från Ganni i samarbete med Swedish Stockings. (reklamlänk)

Annons

Subtilt prickiga svarta strumpbyxor med en lätt formande effekt över stuss och midja. Från Calzedonia.

Dessa svarta fiskbensmönstrade strumpbyxorna lyfter din look, från Lindex. (reklamlänk)

Annons

Nätstrumpbyxan är tillbaka, denna är kombinerad nätstrumpa och vanlig strumpbyxa — perfekt om man inte bara vill köra nätstrumpan. Från H&M. (reklamlänk)

Svarta tights med silkig effekt i tjockt stickad polyamid/elastan-blandning, perfekt att ha i vinter när det är kallt ute. Från Wolford. (reklamlänk)

Annons

Rosmönstrad svart strumpbyxa med hög midja blir en vacker detalj till din outfit, från Falke. (reklamlänk)

Grafiskt mönstrade strumpbyxor är helrätt i höst, från Calzedonia.

Annons