Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Wakakuu lanserar eget varumärke för den perfekta basgarderoben

14 feb, 2019 
AvEmma Blomberg
waikukuu
Shoppingsajten Wakakuu lanserar i dag det egna varumärket Wakakuu Icons som är inriktat på basgarderoben. Se alla plagg här!
Annons

E-handelsbutiken Wakakuu erbjuder kläder, accessoarer och skor från över hundra kända high fashion-varumärken. Idag lanserar de ett eget varumärke som går under namnet Wakakuu Icons. Kollektionerna kommer att fokusera på trendiga basplagg och lanseras efter en stark efterfrågan från kunderna om just trendiga och snygga basplagg men som ändå känns handplockade.

Den första kollektionen består bland annat av ett par skinnbyxor, en ullkappa, en skjorta, en blus och en kjol. Färgskalan går i svart, vitt och beige.

Wakakuu icons basplagg kollektion
Wakakuu icons är ett resultat av kunders efterfrågan på bra basplagg.

– Vi säljer redan de bästa och hetaste varumärkena just nu och ville också ha den bästa basen. Vi bestämde oss för att göra den som Wakakuu Icons eftersom vi vet vad våra kunder efterfrågar säger Maria Tollemark, VD och partner för Wakakuu, och fortsätter:

Annons

– Första kollektionen kommer bland annat att innehålla skinnbyxor och ullkappor vilket normalt inte räknas som bas. Men för oss är det den nya basen som visar hur vi kommer att jobba framåt.

Kollektionen finns nu att köpa på Wakauu.com.

Se alla plagg nedan:

Beige ullkappa från Wakakuu
Svart ullkappa från Wakakuu
Vit skjorta från Wakakuu
Svarta skinnbyxor från Wakakuu
Beige skjorta från Wakakuu
Svart skjorta från Wakakuu
Svart klänning med lång ärm från Wakakuu
Beige klänning med lång ärm
Svart kjol i midi-längd


Läs mer:

Foto: Wakakuu

Annons