1:11

Efter reklamen: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

När Jorge Gomez och hans fru fick sitt första barn kände de att familjen var komplett. Samtidigt blev de överlyckliga när de åtta år senare fick veta att frun, som inte har velat gå ut med sitt namn, var gravid igen. Att paret nu väntade tvillingar kom som en extra bonus, och eftersom de hade en son sedan innan så kom nyheten om att det var tvillingflickor de väntade som ett glädjebesked!

När tvillingarna föddes i vecka 36 blev dock både föräldrarna och läkaren konfunderade – trots att både mamma, pappa och storebror har svart hår så föddes tvillingarna med snövitt hår på huvudet.

Hon övergavs av föräldrarna för att hon är albino – gör nu succé som modell

Läkaren kunde dock snabbt komma fram till en förklaring – tvillingarna Virginia och Catalina är albino, och saknar allts pigment i både hud och hår.

Första albino tvillingparet i Argentina

Albinism hör inte till vanligheterna, och Virginia och Catalina är det första tvillingparet med albinism i hemlandet Argentina där familjen bor.

Men för föräldrarna var det självklart att vara lika glada över tillskottet i familjen, trots den ovanliga diagnosen.

– När de berättade nyheten att vi skulle få två bebisar, skänkte det oss mycket lycka, och när de föddes och vi såg att de var albino så ändrades inte den lyckan alls, sa den nyblivna trebarnspappan Jorge Gomez efter att barnen fötts.

Källa: Good Times.

Tvillingarna föddes med olika hudfärg – föräldrarnas budskap

Mer läsning

Femina