Det går helt klart bra för Isabella Löwengrip just nu, och bloggstjärnan har nått stora framgångar med sin bolagskoncern det senaste året. Löwengrip Care & Color är det företag som har gått bäst, och i år väntas omsättningen öka med nästan 60 procent till 55 miljoner kronor. Bolaget, vars produkter bland annat säljs på apotekskedjor i Sverige, gör även vinst och i år är prognosen för rörelseresultatet cirka 10 miljoner kronor.

Nu siktar Löwengrip och Pingis Hadenius, medgrundare, ännu högre. Duon har som mål att LCC inom fem år ska omsätta över en miljard kronor, och för att lyckas har de anlitat investmentbanken Carnegie i hopp om att få in en ytterligare delägare i företaget, skriver Breakit.

Enligt sajtens källor värderas LCC till mellan 300 och 400 miljoner kronor, och en ny delägare skulle troligtvis behöva punga ut med 100 miljoner kronor. Isabella Löwengrip bekräftar att förhandlingar pågår och att hon hoppas att man ska kunna nå en överenskommelse inom ett par veckor.

– Om vi ska sälja ska det vara till rätt parter och för rätt värdering. Annars väntar vi, ingen stress. Vi har dialog med ett stort internationellt bolag, det vore roligt om det går igenom. Men om inte så fortsätter vi bygga organiskt. Vårt bolag är väldigt välmående och har gått med vinst sedan år ett, säger entreprenören till nyhetssajten.

Källa: Breakit

Läs även:

Isabella Löwengrip sårad efter Skäringers påhopp

Isabella Löwengrip: ”Jag kommer aldrig att gifta mig igen”

Isabella om varför hon inte ser skilsmässan som ett misslyckande

Mer läsning

Femina