Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

”Jag förlöste min bästa väns barn – visste inte att min man var pappan”

19 nov, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTIktok.
Hailey Custer stöttade sin bästa vän genom hennes graviditet, och hjälpte till och med till att förlösa barnet.
Därför var det en stor chock när Hailey fick veta att det var hennes egen make som var pappa till bästa vännens bebis.
– Jag var väldigt naiv och trodde inte det var möjligt för någon att göra så, säger Hailey till The Sun.
Annons
Terapeuten om otrohet på nätet: ”Jättevanligt”Brand logo
Terapeuten om otrohet på nätet: ”Jättevanligt”

Fyrbarnsmamman Hailey Custer från Arizona fick höra rykten om att hennes nära vän både var gravid och hemlös, och bestämde sig snabbt för att hjälpa henne.

Hailey stöttade vännen och när det var dags för förlossningen var hon glad över att få vara med och hjälpa till att välkomna bebisen till världen – och till och med ge bebisen dess första bad.

– Jag var med henne varje steg på vägen. På sjukhuset var det jag som hade ”pappa-armbandet”, och när hon fick epiural så låg hon på mig.

Men efter förlossningen insåg Hailey att hon hade stöttat en kvinna som redan gått henne bakom ryggen. Hon upptäckte nämligen att den nyfödda hade en liten medfödd missbildning som är ovanlig och svår att upptäcka. Enda anledningen till att Hailey kände till den är att hennes man har samma.

Annons

– När jag upptäckte det stod min vän bredvid mig, och jag kollade på henne och kunde se det. Hon kunde inte säga någonting, men hennes huvud föll och hon kollade ner i golvet, och jag bara visste, säger Hailey Custer i en intervju med nyhetsbyrån Caters, som publicerats i The Sun.

Vännen och hennes bebis fick stanna

Efter upptäckten kom nästa insikt – hennes man hade inte bara varit otrogen med hennes vän – han hade haft relationer med 30 olika kvinnor under deras äktenskap, och dessutom barn med två av dem.

Men samtidigt var Hailey noga med att bredda sitt perspektiv – vännen och den oskyldiga bebisen, som då är halvsyskon med hennes egna barn, hade ingenstans att ta vägen. Så de fick stanna hos henne, medan relationen med exmaken tog slut.

– Jag var väldigt naiv och trodde inte det var möjligt för någon att göra så, säger Hailey.

The Storytellers – Lyssna med MarkizBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Markiz
Annons