1:03

Efter reklamen: Kändisarnas otrohetsskandaler - vi aldrig glömmer

(1:03)

Vad räknas egentligen som otrohet? Det är en fråga som har delat par i urminnes tider. Medan vissa tycker att man måste ha sex för att vara otrogen, kan det räcka med en kyss eller en kram för att någon annan ska tycka att dess partner är otrogen. Nu i sociala medier-tider så finns det också de som tycker att gillamarkeringar på snygga bilder på exempelvis Instagram kan räknas som otrohet.

Den här frågan lyfter TikTok-användaren Jill, som i en video hävdar att personer som döljer sina mobiler för sina partners och tar bort meddelanden är otrogna.

– Otrohet är inte alltid att flörta, kyssas eller göra mer. Om du raderar meddelanden eller inte vågar lämna din mobil med din partner, och du hamnar i panikläge – då är du redan där, menar Jill i en video som nu har väckt mycket uppmärksamhet, och blivit omskriven av The Mirror.

Män med märkeskläder som har stora loggor är otrogna oftare

Åsikten om otrohet skapar diskussion: ”Inte alltid”

Hennes uttalande faller dock inte i god jord hos alla – videon har fått hundratals kommentarer från personer som antingen håller med eller tycker att hon har helt fel. Medan vissa tycker att Jill är inne på helt rätt spår och delar med sig av sina egna erfarenheter av otrogna partners, så menar andra att de inte skulle vara i en relation med någon de inte kunde lita på.

”Kan inte göra annat än att hålla med. Förlorade precis min bästa vän och fru efter 22 år för just den här anledningen. Det blev mer och mer. Är en bruten man och pappa”, skriver en person till videon.

”Inte alltid... Min bästa vän är en 35-årig kvinna och det har ALDRIG varit något mellan oss, men min partner vägrar tro på det!!”, skriver en annan.

”Har aldrig gjort något av det där... Men varför skulle jag lämna mobilen med min partner, den är privat, jag kollar inte på hennes heller. Om hon inte litade på mig skulle hon försvinna ändå”, resonerar en tredje.

A-Rod chockad och uppröd av Jennifer Lopez återförening med Ben Affleck