1:15

Efter reklamen: 6 kändisar med okända tvillingar

(1:15)

Savannah Ackermans graviditet var en på miljonen – om inte ännu ovanligare. När hon väntade sina tvillingar Kennadi Rue och Mckenli så var de inte bara mono/di-tvillingar, de hade också både Downs syndrom.

Att vara mono/di-tvillingar innebär att man är identiska enäggstvillingar, men att man har varsin fosterhinna inne i magen. Tvillingarna delade dock på samma moderkaka. Att tvillingarna sedan också hade Downs syndrom gjorde att graviditeten blev ännu mer osannolik.

– De var mono/di-tvillingar vilket redan var väldigt ovanligt, berättar Savannah för The Epoch times.

Dottern adopterades bort mot hans vilja – återförenades efter 35 år

När de unika barnen föddes sommaren 2021 blev föräldrarna först chockade över att döttrarna diagnostiserades med Downs syndrom. Savannah Ackerman berättar att hennes make först ”fick ett sammanbrott” när de fick beskedet, då han föreställde sig vilka utmaningar som nu väntade hans barn.

Samtidigt har föräldrarna varit noggranna med att visa sina tvillingar ovillkorlig kärlek.

– De är precis som jag och du. De når sina milstolpar. De är lite efter men inte så efter, säger Savannah Ackerman.

Försvarar barnen mot hat

Nu delar familjen med sig av livet med sina ”en på miljonen”-tvillingar, och har blivit virala på sociala medier-appen TikTok. De har närmare 50 000 följare, och deras mest sedda video har visats över 1,6 miljoner gånger.

Hennes pappa var inte hennes riktiga pappa: ”Tog hemligheten till graven”

Genom att visa upp sina döttrar har Savannah också mötts av kritik och hatiska kommentarer. När en person skrev att den hade adopterat bort barnen om hon fött tvillingar med Downs syndrom svarade Savannah:

”Då säger jag att det är tur att de inte föddes av dig utan av mig. Gud visste vad han gjorde när han gav de här bebisarna till rätt föräldrar som skulle älska dem oavsett. De är mina barn, det spelar ingen roll vad folk tycker. De är väldigt kärleksfulla och har bultande hjärtan”.

5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Louise

(5:00)