Den 31-åriga mamman fick tvillingpojkarna Adam och Jack efter att ha kämpat i fem år för att få bli mamma.

När hon gick tillbaka till jobbet så erbjöd sig hennes svärmor att sitta barnvakt åt sina barnbarn – och då höll det på att gå fruktansvärt fel.

Jack, som precis som hans bror är 16 månader gamla, har en diagnos som gör att han behöver få en medicininjektion en gång i veckan, och när mormor skulle göra det så råkade hon ge injektionen till fel barn.

– De ser identiska ut. Jag ska vara ärlig och säga att till och med min man och jag blandar ihop dem, det gör alla, säger kvinnan och berättar om svärmoderns misstag:

– Hon upptäckte snabbt sitt misstag och ringde 112 och de kördes till sjukhus. När jag kom dit hade Adam fått en motmedicin och de drack båda glatt sin juice och älskade uppmärksamheten.

Tatuerade sonen för att hindra felaktig medicinering

Efter händelsen vägrade svärmodern sitta barnvak igen, trots att barnen inte hade varit i någon egentlig fara. För att hindra att något liknande skulle hända igen valde mamman att göra något okonventionellt – hon tatuerade in ett litet födelsemärke på Jacks kropp för att förskolepersonalen ska kunna se skillnad på dem. Jack var då lätt nersövd, i likhet med om man går till tandläkaren.

När barnen växer upp och får mer egna drag i sina utseenden kommer tatueringen inte behövas längre – och den kommer också blekna.

– När jag förklarar för andra och de inte lyckas hitta tatueringen så förstår de, men de tycker fortfarande att jag gått för långt som tatuerat mitt barn och förändrat deras kropp, säger kvinnan, skriver The Mirror.

Hon valde att dela sin berättelse på Reddit, där hon fick stöd och förståelse för sitt val att tatuera sin 16 månader gamla bebis.

”Jag hade hellre tatuerat dinosaurien Barney över hela kroppen på mina barn än att riskera att göra fel med deras medicin”, skriver en person.

”Det är bokstavligt talat en fejkad fräken. Det är inte som att han fick en sleeve med pinup-tjejer och muskelbilar”, skriver en annan.

Läs mer:

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt tredje barn

Carina berg visar upp gravidmagen – bryter tystnaden om oron

Cissi Forss om operationen – en månad efter dottern Theodoras födsel