1:02

Efter reklamen: Så går du vidare efter en skilsmässa

(1:02)

Att behålla en bra relation med ett ex efter ett uppbrott kan vara knepigt, och har man också barn tillsammans kan det hela bli ännu mer komplicerat. Men några som har lyckats riktigt bra med det är Shaun Nyland och hans exflickvän Cat.

Ex-paret var tillsammans i sju år och har treåriga sonen Leo tillsammans, men efter att ha försökt få relationen att fungera valde föräldrarna att separera i april i år. Därför var Cat skeptisk till en början när Shaun kom med en väldigt speciell födelsedagspresent.

Homosexuella sjukanmälde sig – då togs det viktiga beslutet

I ett klipp på sociala medier-appen TikTok, som nu har fått över fyra miljoner visningar, visar Shaun upp en nyckelknippa och Cat frågar vad det är för nycklar.

– Det är din födelsedag idag, och jag vill att du ska ha den bästa födelsedagen någonsin. Och liksom, jag vet att vi inte är tillsammans längre, och jag har varit så stolt över dig, du är den bästa mamman någonsin, så jag gjorde en grej. Jag ringde banken och betalade av hela ditt huslån. Det här huset tillhör dig nu, säger Shaun i klippet.

Cat hade svårt att tro honom, och upprepar i klippet att hon tror att han driver med henne.

– Jag lovar dig, det här huset tillhör dig nu.

Hyllas för fina gesten

Klippet har fått många uppskattande kommentarer, där Shaun hyllas för sin fina gest till exflickvännen.

”Det är så här man är föräldrar tillsammans”, skriver en person.

”Här har vi en sann gentleman som respekterar mamman till sitt barn och vill att barnet ska ha tak över huvudet. Tar av mig hatten för dig mannen”, skriver en annan.

Födde sitt första barn vid 66 år - så lever hon idag

Andra är dock skeptiska till varför han gör en så stor gest för sin ex-flickvän, när de inte längre är tillsammans, något som fått Shaun att utveckla sitt resonemang i en annan video.

”I slutändan gav min exflickvän mig den finaste gåva en man kan få genom att föda Leo till världen och jag vet att det var svårt för Cat att ha samma livsstil som när vi bodde tillsammans, men på egen hand”, förklarar han.

@shaun.nyland

I paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. 🎁 #ex #parents #birthday

♬ Home - Edith Whiskers

Mer läsning

Femina