Demi-Nicole Dunlop.

0:48

Efter reklamen: Drogerna tog Kristoffers liv

(0:48)

Skotska mamman och tvåbarnsmamman Demi-Nicole Dunlop, 27, hade kämpat med allvarligt drogmissbruk i flera år när hon bestämde sig för att bli ren.

Nu har hon lämnat drogerna bakom sig, och visar upp sin enorma förvandling, för att visa hur mycket drogmissbruk förstör kroppen.

När det var som värst använde hon både heroin och crack, vilket fick henne att bli avmagrad och få stora sår i hela ansiktet. Efter att ha blivit ren har hennes utseende förändrats drastiskt.

– Jag har varit helt fri från crack och heroin i fyra månader. Då har jag varit helt ren efter att ha varit missbrukare i två år, varenda dag. Det tog lång tid att känna mig värdig. Jag har gjort bra ifrån mig och känner mig stolt över hur långt jag har kommit, sa hon till Daily Mail i november.

Demi-Nicole vill hjälpa andra med missbruksproblem

Demi-Nicole har delat med sig av sin tuffa resa på sitt öppna Facebook-konto där hon i dag har över 4000 vänner, och menar att det inte hade gått att hålla sig borta från drogerna utan det stödet.

– Ifall du läser det här och du är mitt i ett missbruk och du känner att du aldrig kan ta dig ur det där mörka, svarta, hemska dagliga cykeln av beroende. Det där svarta hålet. Du kan. Snälla tro mig, sa hon till Daily Mail, och menar att hon själv är ett lysande exempel på att man kan bli fri från drogerna.

Demi-Nicole visar upp sig i samma klänning, bilderna tagna före och efter hon blev ren.

Demi-Nicole har två barn, där den 7-åriga sonen har bott hos hennes mamma och hennes bebis placerades i fosterhem. I dag får hon träffa sina barn, och skriver att hon mår som allra bäst när hon får krama om dem.

Samtidigt är vägen tillbaka till ett vanligt liv fortfarande lång.

– Jag är ren men långt ifrån läkt.

Mer läsning

Femina