Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paret firar 60 år som gifta – i kläderna från bröllopet

03 nov, 2021 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Lucille Stone var 22 år när hon gifte sig med sin kärlek Marvin, då 29.
Nu firar paret 60 år som gifta – med att fotas i samma kläder som de hade på bröllopsdagen 1961.
”Vilket fantastiskt bevis de här två är att äkta kärlek håller”, skriver fotografen om mötet.
Annons
5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
5 kändispar som gift sig i hemlighet

Lucille Stone hade inte burit sin handsydda bröllopsklänning sedan hon sa ”ja” till maken Marvin Stone i en liten kyrka i Sterling, Nebraska, år 1961. Då var hon 22 år gammal och hennes make 29.

Paret har nu varit gifta i 60 år och för att fira sitt minst sagt långa, men också lyckliga, äktenskap, har de nu blivit fotograferade av proffsfotograf – klädda i samma bröllopskläder som de gifte sig i för alla år sen.

Fotografen Katie Autry, som har tagit de fina bilderna på paret ute i naturen, skriver om sin upplevelse av äkta paret Stone i samband med att hon visar bilderna på Facebook.

”Det här kan vara en av mina favoritsessioner någonsin. Vilket fantastiskt bevis de här två är att äkta kärlek håller genom åren. Jag är så glad att jag har fått träffa dem, och ärad över att ha fångat dessa minnen åt dem”, konstaterar Katie, som också visar en bild på hur paret såg ut på bröllopsdagen.

Annons

Ville ha bilder i bröllopskläderna efter 60 år

På bilderna har Marvin samma kostym som för 60 år sedan - en svart kostym med vit skjorta och svart fluga. Lucille har sin vackra bröllopsklänning i satin med långa spetsärmar och spets över hela livet och kjolen.

Från början var det Lucilles idé att ta de speciella bilderna tillsammans, eftersom de både hade kvar och passade i sina gamla bröllopskläder.

– Marvin tyckte också det var en bra idé, att ha en bild, berättar hon för Business Insider.

Marvin Stone berättar om bröllopet för KGHI-TV.

– Det var ett typiskt bröllop. Vi hade en pastor som gjorde sin allra första bröllopsceremoni, och han var lite skakad men vi gjorde det och gifte oss, säger han.

Kolla in de fina bilderna på paret efter 60 år som gifta:

The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna
Annons