Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Programledarens son dog av hjärntumör – 5 månader gammal

08 dec, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Programledaren Nick Cannons fem månader gamla son har gått bort, efter att ha drabbats av en hjärntumör.
Nic, som tidigare var gift med Mariah Carey, berättar själv om den fruktansvärda tragedin i sitt program The Nick Cannon show.
– Att hålla min son för sista gången… Men det var ett vackert ögonblick, berättar han.
Annons
Så stöttar du någon i sorgBrand logo
Så stöttar du någon i sorg

Den amerikanska rapparen och programledaren Nick Cannon har förlorat sitt yngsta barn, den blott fem månader gamla sonen Zen. Det väljer han nu att berätta öppet om i tisdagens avsnitt av sitt tv-program The Nick Cannon show, skriver Daily Mail.

Zen föddes den 23 juni i år, och i slutet av augusti upptäckte läkarna en hjärntumör, efter att Zens mamma, modellen Alyssa Scott, hade märkt att sonens huvud hade en utbuktning.

– Och jag upptäckte att han hostade, så jag bestämde mig för att ta reda på vad det var, berättar Nick Cannon i programmet.

Strax därpå opererades sonen, men läkarna kunde inte få bort allt och snart fortsatte tumören att växa. Under Thanksgiving-helgen blev sonens hälsostatus allt sämre, och familjen förstod att hans liv inte skulle gå att rädda.

Annons

Höll sonen för sista gången

För tv-publiken berättar Nick hur han åkte med sonen till stranden på söndagen, och att han där höll honom för sista gången i livet.

– Jag vaknade och kände att jag ville ta honom till havet, säger Cannon i programmet.

Han fortsätter:

– Att hålla min son för sista gången… Men det var ett vackert ögonblick.

Nick Cannon, som har programlett program som The masked singer och America's got talent, har tidigare varit gift med sångerskan Mariah Carey, som han fick tvillingarna Moroccan Scott och Monroe med. Han har också barnen Golden och Powerful Queen med modellen Brittany Bell. Ungefär samtidigt som Zen föddes fick Nick också tvillingarna Zion Mixolydian och Zillion Heir med tv-profilen Abby De La Rosa. Zen var Nick Cannons sjunde barn.

The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna
Annons