1:33

Efter reklamen: 5 kändisar som gjorde slut när de väntade barn

(1:33)

Amerikanska pastorn Ariel Tyson har sex söner tillsammans med maken Michael, och är nu gravid med sitt sjunde barn. På sociala medier som TikTok och Instagram delar hon med sig av sitt speciella liv, där de hemskolar alla barnen.

Att hon är gravid med sitt sjunde barn gör att folk har många frågor, och nu sätter Ariel Tyson ner foten mot frågorna hon tycker är mest irriterande. Det de allra flesta vill veta är nämligen vad det är för kön på det sjunde barnet. Många undrar också om hon skulle bli besviken över att få en sjunde son, istället för en dotter. Nu skriver Ariel vad hon tycker att folk borde säga till henne istället.

”En bra sak att säga till en mamma som bara har söner eller döttrar eller många barn är: 'Wow, fantastiskt! Älskar att du har alla dessa pojkar/flickor/barn! Vilken välsignelse!”, skriver hon på sociala medier.

Födde tvillingar när hon var 73 år – då dog maken

Sexbarnsmammans starka ord till barnet i magen

Hon har också skrivit ett meddelande till sitt ofödda barn, där den blivande sjubarnsmamman konstaterar att könet tyvärr verkar vara av stor betydelse för många.

”Det spelar ingen roll om du är flicka eller pojke, viket tyvärr verkar det bestämma ditt värde för många människor, men i vår familj kommer du ha en speciell plats i hela ditt liv”, skriver Ariel Tyson.

Innan Ariel fick sina söner, så förlorade hon ett barn i magen, och fick höra att det var stor risk att hon skulle få fler missfall.

Fästmannen dog dagen de skulle gifta sig – nu är hon gravid

”Jag förstår vilket mirakel det är. Om du går igenom infertilitetsproblem eller förluster, så ser jag dig och det är okej att sörja och omringa sig med människor som bryr sig och lyssnar”.

Mer läsning

Femina