Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sexbarnsmamman ryter ifrån – efter envisa frågorna

30 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Sexbarnsmamman Ariel Tyson har bara söner, och är nu gravid för sjunde gången.
Men nu har hon tröttnat på att alla frågar om hon skulle bli besviken över en sjunde son, och sätter ner foten.
”Det spelar ingen roll om du är flicka eller pojke, viket tyvärr verkar det bestämma ditt värde för många människor”, skriver hon i ett brev till sin kommande bebis.
Annons
5 kändisar som gjorde slut när de väntade barnBrand logo
5 kändisar som gjorde slut när de väntade barn

Amerikanska pastorn Ariel Tyson har sex söner tillsammans med maken Michael, och är nu gravid med sitt sjunde barn. På sociala medier som TikTok och Instagram delar hon med sig av sitt speciella liv, där de hemskolar alla barnen.

Att hon är gravid med sitt sjunde barn gör att folk har många frågor, och nu sätter Ariel Tyson ner foten mot frågorna hon tycker är mest irriterande. Det de allra flesta vill veta är nämligen vad det är för kön på det sjunde barnet. Många undrar också om hon skulle bli besviken över att få en sjunde son, istället för en dotter. Nu skriver Ariel vad hon tycker att folk borde säga till henne istället.

”En bra sak att säga till en mamma som bara har söner eller döttrar eller många barn är: 'Wow, fantastiskt! Älskar att du har alla dessa pojkar/flickor/barn! Vilken välsignelse!”, skriver hon på sociala medier.

Annons

Sexbarnsmammans starka ord till barnet i magen

Hon har också skrivit ett meddelande till sitt ofödda barn, där den blivande sjubarnsmamman konstaterar att könet tyvärr verkar vara av stor betydelse för många.

”Det spelar ingen roll om du är flicka eller pojke, viket tyvärr verkar det bestämma ditt värde för många människor, men i vår familj kommer du ha en speciell plats i hela ditt liv”, skriver Ariel Tyson.

Innan Ariel fick sina söner, så förlorade hon ett barn i magen, och fick höra att det var stor risk att hon skulle få fler missfall.

”Jag förstår vilket mirakel det är. Om du går igenom infertilitetsproblem eller förluster, så ser jag dig och det är okej att sörja och omringa sig med människor som bryr sig och lyssnar”.

Annons