Artikeln innehåller reklamlänkar

1. One Ginger Morning Bath and Shower Gel från Treaclemoon gör huden skönt ren, har en doft som piggar upp i duschen och kommer i en underbart stor flaska. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

2. Enzympeeling från Apoliva fräschar upp huden och ger fin lyster på en minut. Passar även känslig hy. Läs mer och köp här! (länk till Apprl)

3. Lähde Hydration Rescue 24H Replenishing Balm från Lumene bäddar in torr vinterhy i behaglig fukt och näring så att den står emot påfrestningar bättre. Läs mer och köp här!  (länk till Apprl)

4. Skir Ögoncreme från Åhléns smälter in i huden med sin lätta, återfuktande och oparfymerade formula som bland annat innehåller solrosolja och E-vitamin. Läs mer och köp här! 

 

5. Sensibio H20 från Bioderma är snabbrengöring för känslig hy som på en bomullsrondell sveper bort smink och smuts

i ett enda tag. Passar känsliga. Läs mer och köp här!  (länk till Apprl)

6. Paradise Extatic Mascara från L’Oréal är en kombination av krämig formula och kurvig borste som ger en tät rad av snyggt böjda fransar.
Läs mer och köp här! (länk till Apprl)

7. Masterpiece Colour Precision Eyeshadow från Max Factor är multifunktionell och fungerar både som primer på ögonlocken och fin skimrande skugga som sitter länge. Finns i fyra nyanser. Läs mer och köp här! (länk till Apprl)

8. HD Lifting Concealer från Elf Cosmetics suddar ut trötthetstecken och ger lyster med en lättmålad vårdande formula. Finns i tre nyanser. Läs mer och köp här!  (länk till Apprl)

9. Mini Travel Brush Set från Åhléns är borstar och penslar för både bas och ögonmakeup, alla i mjukt syntethår och lagom storlek för att rymmas i sminkväskan. Läs mer och köp här! 

10. Gel Studio från H&M Beauty är lättmålade och prisvärda nagellack som med två enkla steg ger fin och hållbar gelfinish utan att någon lampa behövs. Ca 70 kr/st. Läs mer och köp här!  (länk till H&M)

Denna artikel publicerades först i Femina nr 02/2018. 

Läs även:
Bästa mascaran just nu – då landar den i butikerna!

3 knep – så får du bort läppstift som sitter som berget

Spana in vårens härligaste nagellackskollektion