Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

12 sköna kroppsoljor som vårdar din sommarhud!

26 jun, 2020 
AvRebecca Wictor
Kroppsoljor som vårdar sommarhud
Sol och bad sliter på mycket huden så därför är det extra viktigt att ta hand om din hud på sommaren. En skön kroppolja både återfuktar och lugnar huden och känns dessutom lyxigt att smörja in kroppen med. Här är våra favoriter!
Annons

Efter en hel dag på stranden med mycket sol och salta bad behöver kroppen få en paus. Att komma hem, ta en dusch och sen återfukta huden är a och o för den som vill ha sommarfräsch hy. Vill du dessutom få ett härligt glow är en kroppsolja det rätta valet.

12 oljor som återfuktar och vårdar din hy

Genom att smörja in kroppen med en olja ger du huden lyster, tycker du dessutom om att dofta gott kan du välja en med parfym. Det enda kroppen behöver i sommar. Här tipsar vi om några riktigt sköna oljor för din kropp, som du enkelt kan beställa hem till dörren:

Kroppsolja från Nuxe

1. Ge din hud ett guld-skimmer med denna näringsrika oja från Nuxe. Den innehåller bland annat arganolja som är reparerande, perfekt efter en dag i solen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kroppsolja från Clarins

2. En mjuk kroppsolja från Clarins som innehåller bland annat hasselnötsolja, som gör huden elastisk och hjälper till att förebygga bristningar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kroppsolja från Formula 10.0.6

3. Gillar du fruktiga dofter är denna kroppsolja från Formula 10.0.6 ditt givna val. Den har en frisk doft av mango och innehåller näringsrik jojobaolja som ger din hud lyster och återfuktar på samma gång. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kroppsolja från Rituals

4. Skäm bort din hud med denna olja från Rituals, som doftar av söt apelsin och cederträ. Den går dessutom bra att använda i sommartorrt hår. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kroppsolja från Loelle

5. En fuktighetsbevarande olja från Loelle som du kan använda över hela kroppen. Utan doft så passar dig med känslig hy extra bra. (reklamlänk)Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kroppsolja från Elemis

6. En olja för hela kroppen, som vårdar huden, naglarna, håret och din skalp. Elemis kroppsolja innehåller växtkollagen som återfuktar och motverkar bristningar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kroppsolja från Björk & Berries

7. Ett serum från Björk & Berries som är oljebaserat och ska stimulera hudens naturliga cellförnyelse. En lyxig behandling för hela din kropp i sommar. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kroppsolja från Bio-oil

8. Om du har ärr, bristningar eller ojämn hudton kan du smörja kroppen med denna vårdande kroppsolja från Bio-Oil. Den är vegansk, doftar underbart och hjälper till att bygga upp kroppens naturliga fettlager. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kroppsolja från Paradise Glossed

9. En fruktbomb till! Denna kroppsolja av kokos och mandel sprayar du lätt över hela kroppen som lämnas återfuktad, mjuk och doftandes av exotisk frukt. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons
Kroppsolja från Emma S

10. Efter en dag på stranden behåller du ditt strand-glow med denna olja från Emma S som dessutom har en varm doft av sandelträ och kokos. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kroppsolja från Oliv

11. Är du en riktig torris rekommenderar vi den här kroppsoljan från Oliv, som är precis vad det låter som. En ekologisk jungfruolivolja som mjukgör och ger lyster till din torra hud. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Kroppsolja från Maria Åkerberg

12. En tunn kroppsolja från Maria Åkerberg som snabbt sjunker in i din hud. En orientalisk doft med blandning av neroli, patcholi och rosmarin. Här kan du köpa den (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons