Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

14 schampo som vårdar och ger glans

29 apr, 2020 
AvRebecca Wictor
AvRebecca Wictor
Fuktgivande schampo
Sol och bad i kombination är en riktig bov för håret. Men med rätt schampo kan du stärka ditt hår och få härlig glans. Här lista vi några favoriter!
Annons

Sommaren är snart här och vi börjar röra oss mer utomhus och njuter av sol och värme. Samtidigt sliter våra nya vanor enormt på håret. Men det går lätt att hjälpa det på traven med vårdande och fuktgivande schampo. Här är våra favoriter:

14 återfuktande schampo som vårdar håret

Briogeo fuktgivande schampo

1. Ett intensivt återfuktande, sulfatfritt schampo från Briogeo som även fungerar som en inpackning med kokosolja, algextrakt, pantenol och biotin. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Björn Axén fuktgivande schampo

 

Annons

2. Ett schampo från Björn Axén med vårdande arganolja som hjälper frissigt och torrt hår. Här kan du köpa det (reklamlänk)

 

Ida Warg fuktgivande schampo

3. Ett mjukgörande schampo som återfuktar rejält, från Ida Warg. Innehåller kokosolja som hjälper grovt och glanslöst hår. Här kan du köpa det (reklamlänk)

 

Maria Nila fuktgivande schampo

4. Maria Nilas schampo innehåller algextrakt som ger håret styrka och mjukhet. Det skyddar även håret mot UV-strålning. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

 

Kevin Murphy fuktgivande schampo

 

5. Ett näringsrikt schampo som kamouflerar kluvna hårtoppar. Från Kevin Murphy och utan parabener och sulfater! Här kan du köpa det (reklamlänk)

Weleda fuktgivande schampo

6. Ett schampo med stärkande havre, för torrt och skadat hår, från Weleda. Har dessutom en härligt blommig doft av mimosa. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

 

fuktgivande schampokaka

7. En vegansk schampo-kaka med återfuktande effekt, från Foamie. Kakan är fri från mineraloljor, silikoner, mikroplaster, parabener och tvål. Här kan du köpa den (reklamlänk)

 

REF fuktgivande schampo

8. REFs repair schampo innehåller ekologiskt murumuru-smör som bevarar fukt, ger glans och ökar flexibiliteten. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

 

Joico fuktgivande schampo

9. Ett fuktgivande schampo som vårdar och mjukgör tjockt och grovt hår, från Joico. Här kan du köpa det (reklamlänk)

 

Moroccon oil fuktgivande schampo

 

10. Ett näringsrikt schampo från Moroccan oil som vårdar hår utsatt för färg eller sol. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Björk fuktgivande schampo

11. Björks schampo FUKT ger glans åt ditt hår samtidigts som det lugnar hårbotten. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

 

Khiels fuktgivande schampo

12. Kiehl’s har tagit fram ett schampo för väldigt torrt och skadat hår.Resultatet är ett spänstigare och friskare hår. Här kan du köpa det (reklamlänk)

 

Antonio axu fuktgivande schampo

13. Ett schampo med bambu och lotus som ger lyster och mjukhet. Antonio Axus schampo har ett värmeskydd som gör att det passar för färgat och skadat hår. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

 

 

Löwengrip fuktgivande schampo

14. Ett schampo med algextrakt, veteproteiner och ricinolja som hjälper till att bygga upp håret och laga kluvna hårtoppar. Här kan du köpa det (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons