Artikeln innehåller reklamlänkar
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021
0:52

Efter reklamen: Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021

(0:52)

Slå på ljud

För huden har det i år lanserats en helt ny serie ansiktsmasker med utgångspunkt från just våfflan. Waffle Mask Kit från Kocostar är fem roliga arkmasker som piggar upp humöret med härliga bakverks-dofter och kul våffelmönster på arket, det senare är preppat med massor av välgörande serumgel av olika varianter. Honey är återfuktande och närande, Blueberry fyller på med antioxidanter, Ice Cream är behagligt svalkande osv.

Waffle Mask från Kocostar finns både som kit med de fem maskerna för 149 kr, köper du dem separat kostar de 39 kr/st. Du kan köpa dem här. (länk till Kicks)

Lyxig parfym inspirerad av den trygga, behagliga, omslutande och mjuka doften av flamländsk våffla, det är vad du får i samarbetet från modedesignern Dries van Noten och parfymvirtuosen Frederic Malle. Bland huvudnoterna finns sandelträ, vanilj och peruansk balsam men här finns också spår av saffran och patchouli. En helt igenom ljuvlig skapelse. Parfymören som komponerat är stjärnnäsan Bruno Jovanovic.

Dries van Noten par Frederic Malle kostar 1700 kr/50 ml EdP.

Sist men inte minst så är det våfflade håret en favorit som utvecklats på flera sätt sedan storhetstiden på 80-talet. Idag har inte bara verktyget som fixar det blivit betydligt bättre och skonsammare mot stråna, som GHDs lättarbetade Contour Crimper. Du kan dessutom använda tången både för att skapa volym från botten utan att det krusiga mönstret syns men också för att få till fina effekter på allt från utsläppt hår till en fluffig festsvans.

Contour Crimper från GHD kostar 1399 kr. Den kan du köpa här. (länk till butik)

Mest läst