Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

5 snygga frisyrer för grått hår

07 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografPtertainment
snygg grå frisyr
Att ha grått hår är trendigare än någonsin, och allt fler kvinnor väljer att omfamna sina silverstrån.
Men när du landat i att det är hårfärgen för dig kommer nästa dilemma – vilken frisyr ska du ha?
Här är 5 snygga frisyrer för grått hår!
Annons
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)Brand logo
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)

Att omfamna sitt gråa hår och sluta färga över silverstråken har varit en stor trend det senaste året, och i kändisvärlden väljer allt fler att visa upp sitt gråa hår.

Men om du har landat i att det gråa håret är din grej så kanske du också är sugen på att uppdatera frisyren – men vilken ska du välja? Självfallet kan vilken frisyr som helst vara gråhårig, men här är några förslag på snygga frisyrer för just grått hår!

Pixiefrisyr

En kort frisyr som är lite av ett statement, och gör att dina gråa hår verkligen sticker ut! Dessutom är det oerhört lättskött, och hur skönt är det inte att slippa lägga massa tid på att tvätta och torka håret?

Annons

Lång page – med eller utan lugg

En lång page går ner till axlarna eller nyckelbenen, vilket är en frisyr som är universellt smickrande. Här går det också att variera frisyren med en lugg om du vill – en mjuk lugg kan hjälpa till att förändra hur ansiktsformen uppfattas, och döljer dessutom rynkor i pannan.

Annons

Naturliga lockar

Gör slut med din plattång en gång för alla och omfamna dina naturliga lockar, när du nu omfamnat din naturliga gråa hårfärg. Ta hand om hårets självfall eller lockar med en curl cream som hjälper till att definiera lockarna, och motverka friss.

Page

Det finns knappt en mer elegant och chic frisyr än en vanlig page. Oavsett om du väljer en knivskarp sådan, eller en mer bohemiskt vågig variant, så är frisyren snygg och stylish i alla lägen.

Annons

Utvuxen pixie

Den här längre versionen av en pixieklippning är en busig frisyr, som ger liv åt ansiktet och är optimal för alla som vill ha en kort frisyr, som ändå inte känns för kort. Kombinera gärna med en fjäderlätt lugg för ett ungdomligt utseende.

Annons