Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

6 återfuktande läpprodukter med färg att ha i handväskan

23 dec, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Läppprodukter med färg som återfuktar
Besväras du också av fnasiga och torra läppar under vintern? Här har vi samlat sex produkter som återfuktar på djupet och som lämnar en fin färg på läpparna. Kika in för att hitta dina favoriter!
Annons

Under vintertider är det lätt att huden påverkas negativt på ett eller annat sätt. Kylan gör nämligen så att huden kan kännas stram och torr och även läpparna kan påverkas av det kalla klimatet.

När temperaturen sjunker utomhus utsätter vi våra läppar för oundvikliga faktorer som gör att de blir fattiga på fukt. Det i sin tur leder till att läpparna känns torra och fnasiga vilket varken är särskilt skönt eller vackert.

Därför kan det vara bra att investera i produkter som återfuktar på djupet och hjälper läpparna att återställa den normala fuktbalansen igen.

Produkter som hjälper mot vintertorra läppar

Ibland kan det dock kännas omöjligt att hitta ett läppstift som inte torkar ut, eller en produkt som faktiskt stannar kvar på läpparna utan att lägga sig som en lager ovanpå. Men det finns faktiskt alternativ som håller vad de lovar och som är perfekta att ta med sig i handväskan för alla olika tillfällen.

Annons

Nedan har vi samlat sex produkter som både ska lindra besvären och ge en fin färg på läpparna samtidigt.

Fortsätt att scrolla ner för att hitta dina favoriter i vinter!

Läppglans mot torra läppar
Läppstift för torra läppar
Läppbalsam med färg som vårdar läpparna
Annons
Lip balm från By Terry med återfuktande egenskaper
Läppolja med färg
Annons
Läppolja som är pigmenterad

Läs mer: 

Annons