Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

7 populära serum i höst – för dig med torr hud

01 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Fuktboosta huden med serum som ger lyster
Känns din hy uttorkad och stram eller irriteras du av torrhetslinjer under vintertid? Då kan du behöva en riktigt fuktboost! Här har vi samlat sju populära serum för dig som vill ge ansiktet en nystart i höst.
Annons

Hösten är äntligen här med allt vad det innebär! Nu väntar massor av mys men också mörkare dagar och kyligare kvällar. Detta innebär i sin tur att solens strålar inte ger dig samma energiboost eller värme längre. Att det blir kallare i luften kan även göra att just huden i ansiktet börjar kännas torr och stram. Då kan ett hett tips vara att investera i ett serum som hjälper huden med ett långvarigt och återfuktande resultat.

Det finns dock en mängd olika serum för olika hudtyper och det kan vara svårt att veta var man ska börja leta. Därför har vi samlat sju återfuktande serum här nedan som kan hjälpa din hud till ett strålande resultat i höst och vinter. Scrolla ner för att hitta just din favorit!

7 återfuktande serum som ger lyster till din hud

Återfuktande serum som ska ge lyster

Serum som ska ge ett återfuktande och lystergivande resultat, från Lumene. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Återfuktande serum

Serum som ska vara intensivt återfuktande för dig med en fuktfattig hud, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Återfuktande serum för alla hudtyper
Återfuktande serum för torr hy

Serum med återfuktande egenskaper som ska appliceras morgon och kväll för bästa resultat, från Biotherm. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Återfuktande serum med vitamin C

Serum med vitamin C som ska minska synliga ålderstecken och oönskade linjer, från Thomas Peter Roth. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Serum med återfuktande egenskaper

Lätt serum med återfuktande egenskaper som ska återuppbygga hudens normala vätskenivåer, från Phytomer. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Återfuktande serum

Läs mer:

Annons