Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

71-åringen har använt samma produkt i alla år: ”Trodde hon var i 40-årsåldern”

03 feb, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Brittany Allyn och mostern Pamela.
Hudvårdsprofilen Brittany Allyn har över 350 000 följare på Tiktok, där hon delar med sig av olika skönhetstips.
Många av sina tips har hon fått från sin 71-åriga moster vars vackra hy får alla att gapa – och nu delar hon med sig av sina bästa knep!
”Wow, jag trodde att hon var i 40-årsåldern”, skriver en person.
Annons
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstipsBrand logo
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips

Hur ens hud ser ut beror delvis på gener, men också så klart hur du tar hand om den. Brittany Allyn är en 36-årig skönhetsprofil med flera hundra tusen följare på sociala medier – hon har byggt sin karriär på att ge tips och råd gällande hudvård och skönhetsprodukter. Många av sina tips har hon gått från sin 71-åriga moster Pamela, som har så vacker hud att Brittanys många följare bara gapar.

I en video får Pamela nu berätta om sin hudvårdsrutin, som har sett likadan ut i 40 års tid. Hon börjar dagen med en vana som många reagerar på – Pamela tvättar nämligen inte ansiktet på morgonen.

– Jag vaknar på morgonen och skvätter varmt vatten i ansiktet, tar en handduk och torkar mjukt, säger Pamela.

Annons

Använt samma produkt i 40 år

De flesta tvättar kanske ansiktet på morgonen också för att få bort eventuellt smuts som hamnat i ansiktet efter en natt på huvudkudden, men genom att låta bli får huden behålla sina naturliga oljor som gör att huden förblir mjuk och följsam.

– Jag tar genast på en ansiktskräm med retinol. Det har jag gjort i kanske 40 år. Jag sätter det i pannan, på kinderna, runt munnen, under mina ögon och så applicerar jag på halsen och dekolletaget.

På kvällen tvättar Pamela ansiktet ordentligt, efter att ha burit smink med solskyddsfaktor i för bra skydd. Brittany konstaterar att mostern använder sig av retinol snarare än det mer potenta Retin-A.

@thirtywaves

New series! Introducing my aunt @seventywaves where she gives her best #skincare and #lifeadvice 🧖🏼‍♀️✨These are our personal opinions and nothing more! Britt and Pamela xo #skincareroutine #skincareadvice #skinover40 #skinover55 #skinover60 #matureskin #aginggracefully #fyp #foryou #antiagingtips #rocskincare #simpleskincare #simpleskincareroutine #antiagingskincare #matureskin

♬ original sound - Brittany Allyn

Videon har gillats av över 17 000 personer och fått hundratals kommentarer – där många är fascinerade av Pamelas vackra hy.

”Hon ser inte ut att vara en dag över 50”, skriver en person.

”Wow, jag trodde att hon var i 40-årsåldern”, skriver en annan.

Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt
Annons