Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

9 plånboksvänliga skönhetsprodukter du kommer älska att använda

23 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografandrea piacquadio/pexels
kvinna på shoppingtur
Det behöver inte kosta skjortan att känna sig fräsch och fin, det är dessa skönhetsfavoriter bevis på.
Annons

Skönhet behöver inte vara dyrt för att leverera, det finns en hel del produkter där ute som är både snälla mot hushållskassan och ger väldigt fina resultat. Här är några säkra kort att bunkra upp med inför hösten.

Till hudvårdsrutinen

riktigt bra rengöring till drömpris

En effektiv och samtidigt återfuktande rengöring för mindre än en hundring kan låta som en dröm men det är precis vad du får med Hydrating Cleanser från CeraVe. Den här apotektsfavoriten tar bort smuts och smink utan att huden börjar strama eller känns torr. Hemligheten hittar du bland ingredienserna. Här finns både ceramider, glycerin och hyaluronsyra. Och den smarta pumpflaskan är dessutom väldigt generöst tilltagen.

Annons

Hydrating Cleanser från CeraVe kostar 99 kr/236 ml och finns här (reklamlänk).

ansiktsvatten med superkrafter

Hos Kicks eget skönhetsmärke BeautyActs finns väldigt många fina och prisvärda produkter. En som trots det sticker ut är 7 % Niacinamide Re-Texturising Toner, ett ansiktsvatten/essence med superkrafter. Här ser du lugnare hud, jämnare struktur, mer lyster och mindre synliga porer efter bara några dagars användning. Dessutom är den här formulan lätt att stoppa in i vilken rutin som helst.

Annons

7 % Niacinamide Re-Texturising Toner från BeautyAct by Kicks kostar 179 kr/150 och finns här (reklamlänk).

skön dagcreme med polyfenoler

Creme of Youth Anti-age är namnet på La Provencale Bios behagliga ansiktscreme som doftar härligt och gör huden mjuk och återfuktad. Huvudingredienser här är ekologisk olivolja från små bönder i Frankrike. Den fyller på med fukt men är också rik på polyfenoler som gör huden gott och ger fin lyster.

Creme of Youth Anti-age från La Provencale Bio kostar 189 kr/50 ml och finns här.

Annons

I sminkväskan

täckande concealer för under hundringen

Colour Concealer från the Ordinary är en liten fickvänlig tub fylld med en väldigt prisvärd och lättapplicerad formula som smälter ihop fint med din egen hudton. Den fungerar lika bra för att trolla bort mörka ringar som att dölja blemmor och sitter förvånande bra med tanke på priset. Det finns hela 21 nyanser att välja mellan.

Colour Concealer från the Ordinary kostar 75 kr och finns här (reklamlänk).

nagellack med superglossig finish

Letar du efter ett nagellack som är både lätt att måla på och ger riktigt glansig finish ska du verkligen spana in Rimmels budgetkap Super Gel Nail Polish. Här har du 16 färger i sortimentet plus det suveräna överlacket som gör manikyren extra snygg och hållbar.

Annons

Super Gel Nail Polish från Rimmel kostar 59 kr/12 ml och finns här (reklamlänk).

modern brynmascara till glädjepris

Glossiers Boy Brow är en modern klassiker vi köper igen och igen. Med sin miniborste och vaxiga formula går det smidigt att få till snygg form och förstärka både färgen och fluffigheten på brynen utan att det blir pudrigt eller klumpigt.

Boy Brow från Glossier kostar 140 kr och finns här.

två mycket bra borstar i en

Bra redskap är en av proffsens hemligheter när det kommer till makeupresultat och här har utveckligen dessutom tagit enorma skutt framåt. Nu finns riktiga toppenborstar till glädjepriser, som den populära syntetiska 108 Foundation & Concealer från FLAER där du får två användarvänliga verktyg i ett. Den håller fint även efter hårt jobbande och regelbunden borsttvätt.

Annons

108 Foundation & Concealer från FLAER kostar 199 kr och finns här (reklamlänk).

Till kroppen

lyxig duschgel till budgetpris

Hållbar vardagslyx i duschen får du med Oil Infused Shower Gel Cotton Flower från Niveas klimatserie Naturally Good där en stor del av den oljeberikade formulan dessutom är gjord av naturliga ingredienser, den härligt rena doften från eteriska oljor är ansvarsfullt framtagen, flaskorna är tillverkade av delvis återvunnen plast och innehållet är till 99 % biologiskt nedbrytbar.

Annons

Naturally Good Oil Infused Shower Gel från Nivea kostar 45 kr och finns här (reklamlänk).

mousse som gör dig gradvis brunare

Bättra på sommarfärgen med vår nya brun utan sol-favorit från klassiska Dove. DermaSpa Summer Revived Body Mousse är en fluffig mix av välgörande ingredienser och solkysst färg som du gradvis bygger upp. Formulan smälter fint in i huden och finns dessutom i två nyanser så du kan välja hur mycket färg du vill ha.

DermaSpa Summer Revived Body Mousse från Dove kostar 95 kr/150 ml och finns här (reklamlänk).

Annons