Handkräm för torra händer

Det finns en rad olika anledningar till att dina händer ofta blir torra och fnasiga. Det kan till exempel bero på att de utsätts för olika påfrestningar under dagen som vatten och kyla. Mycket vätska under dagen kan lätt göra att dina händer blir uttorkade och när klimatet förändras, speciellt under vinterhalvåret, kan kylan påverka mer än vad vi tror. När vädret blir kallare och luften torrare finns det nämligen större risk för att huden och händerna inte känns lika återfuktade som på sommarhalvåret. Ja, till och med naglarna kan påverkas av det kalla vädret.

Så, om du letar efter något som kan vara din räddare i nöden för torra och spruckna händer som behöver återfuktning kan du fortsätta scrolla ner. Här har vi listat nio populära alternativ som du kan hitta i butik just nu. Vilken blir din nya favorit?

Produkter för torra nagelband:

Det finns både oljor, krämer och en hel del andra produkter som ska hjälpa till att återfukta torra nagelband. Det gäller bara att hitta det alternativet som passar dig bäst. Nedan har vi listat fem alternativ som kan vara din räddare i nöden.

Olja för hela kroppen som hjälper som mot torra nagelband

Nagelolja som kan användas för hela kroppen med vårdande egenskaper, från L:a Bruket. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Sava för torra nagelband som behöver hjälp

Salva anpassad för torr hud som ska vara intensivt mjukgörande för händer och nagelband, från Scratch nails. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Torra nagelband? Olja som hjälper

Olja som bland annat kan användas för att mjuka upp torra nagelband, från John Masters. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Ansiktsolja som kan användas på nagelbanden
Mask för händerna som ska återfukta

4 alternativ för dig med torra händer:

Handkräm som ska återfukta händer och nagelband
Handkräm för torra händer som behöver fukt
Anti-age kräm som ska återfukta

Anti-age kräm för händerna som ska återfukta och vårda på djupet, från Babor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Handkräm för dig som ofta har händerna i vatten

Läs mer: 

10 återfuktande ansiktsmasker som räddar din hud i vinter

Keratosis pilaris – så blir du av med knottror på armarna

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: