Artikeln innehåller reklamlänkar
ansiktsvatten

Vad har bland annat Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow och Rosie Huntington-Whiteley gemensamt? Förutom att de är världskända så har de alla lyft fram ett specifikt ansiktsvatten som en av nycklarna bakom sin hy – och det finns många andra som stämmer in i hyllningskören.

Många stjärnor världen över har nämligen lyft fram rengöringen Bioderma Sensibio H2O (länk till Apohem) som en av sina stora favoriter. Gwyneth Paltrow har beskrivit rengöringen som "den bästa sminkborttagningen" och Drew Barrymore lyfter fram den som den överlägset bästa sminkborttagningen hon någonsin har använt.

Hyllas av världskända modellen

Även supermodellen Rosie Huntington-Whiteley har lyft fram Bioderma Sensibio H2O som en favorit. När hon i en video visade upp sin hudvårdsrutin berättade hon att den är en av de mest skonsamma sminkborttagningarna hon någonsin har använt (och som modell förutsätter vi att hon har testat en hel del!).

– Jag upptäckte faktiskt den här produkten backstage på en modevisning för tio år sedan, berättar Rosie i videon, och fortsätter:

– Jag har verkligen haft problem med att ha tagit bort smink med andra sminkborttagningar som gjort att mina ögon har känts riktigt svullna och ömma. Jag har verkligen känsliga ögon – och den här är i princip det enda jag tar bort mitt smink med.

Läs mer om Bioderma Sensibio H2O och köp den här (länk till Lyko).

Ansiktsvatten: micellärvattnet Bioderma Sensibio H2O

Klicka på bilden för att komma direkt till rengöringen.

Vad är Bioderma Sensibio H2O?

Bioderma Sensibio H2O är ett micellärvatten som lugnar huden och samtidigt försiktigt tar bort makeup och orenheter. Tack vare sin skonsamma formula passar den extra bra för känslig hud och för att ta bort ögonmakeup, och ska inte heller sköljas av efter användning.

Hur tar man bort ögonmakeup med rengöringen?

I videon visar Rosie Huntington-Whiteley hur hon gör för att ta bort mascara med micellärvattnet:

  1. Blöt ned en bomullspad med micellärvattnet så att den är ordentligt blöt.

  2. Tryck försiktigt mot ögat i upp till en halv minut så att lösningen verkligen har effekt. Vicka lätt med bomullspaden mot ögonfransarna.

  3. Dra försiktigt bomullspaden åt sidan så att du effektivt och skonsamt får med mascaran.

Du hittar även Bioderma Sensibio här (länk till Apohem).

Mest läst