Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hollywoods hemliga sminkknep – en apotekskräm!

06 apr, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
återfuktande ansiktskräm
Det finns en specifik kräm som sägs vara helig i alla makeupartisters sminkväska. Och enligt märket själv säljs produkten var trettonde sekund. Här är allt du behöver veta!
Annons

Har du någonsin undrat över hur Hollywood-kändisarna alltid lyckas ha en vacker hud med naturlig lyster? Svaret bakom deras hemlighet sägs finnas i en specifik produkt – nämligen Lait-Crème Concentré från Embryolisse (reklamlänk). Ansiktskrämen, som uppnått kultstatus, är en fransk apoteksprodukt som blivit hyllad för att den ger en mjuk, återfuktande och naturlig sminkbas.

Embryolisse själva hävdar att de säljer ett exemplar av Lait-Crème Concentré var trettonde sekund, vilket tyder på att den (minst sagt!) blivit en favorit bland många kvinnor världen över. På senare tid har den även hyllats av tusentals användare på Tik Tok, bland annat av skönhetsexerten Sincerely Miss Ash som nedan berättar varför den är ett måste i hennes sminkrutin.

Därför är den så bra

Lait-Crème Concentré är en multifunktionell produkt som fungerar både som en fuktkräm och en sminkprimer i ett. Det innebär att den ger en mjuk och jämn bas för sminket att appliceras på och att den förhindrar att sminket krackelerar eller blir kakigt under dagen. Dessutom ger krämen en fin lyster och fuktboost till huden – och vem älskar inte det?

Annons

Tips! Spana även in det ansiktsvatten från apoteken som stjärnorna älskar.

Lait-Crème Concentré från Embryolisse

Detta är en kräm som innehåller en unik blandning av vitaminer, fettsyror och andra ingredienser som hjälper till att återfukta och balansera huden. Även en riktigt torr hud blir mjukare, mer återfuktad och jämnare tack vare dess krämiga konsistens. Ett stort plus är att den funkar för alla hudtyper, är dryg och väldigt prisvärd! Läs mer och köp den multifunktionella krämen här (reklamlänk).

återfuktande ansiktskräm Lait-Crème Concentré från Embryolisse
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.

Så använder du krämen

Så hur använder man Lait-Crème Concentré? Det finns tre olika sätt:

  1. Flash mask: Applicera ett tjockt lager av krämen på huden och låt den sitta i 10 minuter för att boosta huden med återfuktning och lyster. Ta sedan bort krämen med en fuktig handduk.

  2. Fuktkräm/sminkbas: Applicera krämen på huden och massera in den. Sedan kan du blanda en liten klick av krämen med din foundation för att få en extra återfuktande och naturlig sminkbas.

  3. Sminkborttagning/rengöring: Använd krämen för en mild rengöring som tar bort allt smink effektivt, även ögonsmink. Ta sedan bort krämen med en fuktig handduk och följ upp med din vanliga rengöring efter behov.

Spana in videon nedan för att se hur du kan använda den:

@misspeytonsmith 3 Ways to incorporate Embryolisse Lait-Crème Concentrè into your skincare regimen, I can’t decide which use I love more! Shop @embryolisseau at @adorebeauty ✨ #ownyourGLOW #SimpleisBeautiful #embryolisseau #frenchbeauty #cleanbeauty ♬ original sound - misspeytonsmith
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt
Annons