Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Bäst i test: 5 varmluftsborstar experten älskar

12 aug, 2022 
AvJessica blockström hember
Kvinna med varmluftsborste.
Drömmer du om elegant salongstylat hår men har svårt att få till det hemma? Då är varmluftsborsten den perfekta lösningen. Här är verktyget som fixar allt från föning till formande och frissfri finish. Och det går snabbt!
Annons
Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022Brand logo
Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022

Tips: Låt gärna håret torka lite innan du börja använda din varmluftsborste så är du både snällare mot håret och behöver inte jobba så mycket för att få effekt. Glöm inte ­värmeskydd!

Air Wrap Styler Complete

Dyson

Air Wrap Styler Complete
Dyson.
Air Wrap Styler Complete, Dyson.

Ett exklusivt verktyg som ger snygg finish och är smidigt att arbeta med. Den jobbar med lägre temperatur plus en speciell luftströmsteknologi vilket är skonsammare men ändå får håret att torka snabbt. Du kan reglera temperatur och lufthastighet och får många tillbehör. Det gör att den blir dyr om du bara är ute efter en varmluftsborste.

Annons

Antal tillbehör: 6 st.

Pris: Ca 5 190 kr.

Air Styler

Björn Axén

Air Styler
Björn Axén.
Air Styler, Björn Axén.

En lättarbetad och prisvärd varmlufts­borste där du kan borsta håret slätt och fixa mjuka fina lockar. Smart är att piggarna går att dra in. Det minskar risken för att strån ska fastna när du rullar upp dem. Den fungerar lika bra i torrt som nytvättat hår och är väldigt lätt och smidig. Du kan reglera värmen i två steg och det finns en smart placerad kallknapp.

Antal tillbehör: 3.

Pris: Ca 729 kr.

Annons

Volumizer Dryer

Hot Tools

Volumizer Dryer
Hot Tools.
Volumizer Dryer, Hot Tools.

Hyllad varmluftsborste med stor borste som gör att den passar dig med lite kraftigare hår eller bara mycket hår väldigt bra. Den är ganska kompakt i formen vilket gör att den känns lite klumpig i handen men smidig i håret. Minus för att den låter rätt mycket och att du inte kan växla mellan flera borsthuvuden.

Antal tillbehör: 1.

Pris: Ca 895 kr.

Coconut Smooth Hot Air Styler

Remington

Coconut Smooth Hot Air Styler
Remington.
Coconut Smooth Hot Air Styler, Remington.

Den perfekta varm­luftsborsten för dig som älskar pasteller, gärna vill att hårtorkningen går snabbt och har en liten budget. Den är enkel att använda men upplevs lite plastig och billig i reglaget. Det finns två temperaturlägen plus en kall­knapp som blir mer åt det ljumma hållet.

Annons

Antal tillbehör: 2.

Pris: Ca 399 kr.

Hydro Fusion Air Styler

Babyliss

Hydro Fusion Air Styler
Babyliss.
Hydro Fusion Air Styler, Babyliss.

En varmluftsborste som både blåser håret torrt, ger slätare yta och snurrar åt två olika håll vilket ger härligt snitsig böj på topparna. Det gäller dock att inte ta för mycket strån i varje passé för då orkar inte motorn med. Minus också för att det tar ganska lång tid att torka håret. Bäst är om du väntar med att styla tills håret är nästan torrt.

Antal tillbehör: 1.

Pris: Ca 799 kr.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons