Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Skönhetsredaktören tipsar: 3 x bästa kroppspeelingen just nu

11 maj, 2021 
kroppsskrubb som ger spakänsla i badrummet
Dags att putsa på hudkostymen och peela bort all vinterfnas för att få fram mer lyster och fräsch ton. Här är tre vi kroppsskrubbar gillar extra mycket just nu.
Annons
6 Artister som släppt sin egen parfymBrand logo
6 Artister som släppt sin egen parfym

Dubbelskrubbande kroppspeeling

härligt rivig kroppspeeling med trippeleffekt

Radiance Renewal Body Scrub från Indy Beauty är riktigt skön när du vill känna skrubbeffekten, den peelar både mekaniskt och kemiskt. Den veganska mixen med korn från silika, aprikoskärnor och mandelskal ihop med granatäpple-enzymer och rosa pomelo-extrakt är precis lagom rivig och den gör huden len och fri från döda hudceller samtidigt som den boostar cellförnyelsen. En perfekt prepp-produkt innan du ska köra brun utan sol.

Annons

Radiance Renewal Body Scrub från Indy Beauty kostar 159 kr/150 ml och finns här.

Ekologisk kroppspeeling

ekologisk kroppspeeling med björkextrakt

Björk & Berries har precis nylanserat sin kroppskollektion Body Treatment Routine där den krämiga favoriten Body Scrub ingår. Den är lite mildare än ovan nämnda från Indy men ger ändå skön peelingkänsla och gör huden otroligt len. Doften är så fin, den är baserad på parfymen White Forest. Innehållet är helt naturligt, här hittar du vårdande ekologisk havtorn, lugnande ekologisk kamomill, återfuktande björkextrakt och en mix av mjukgörande rapsfröolja, sheasmör och kakaosmör. Nytt är att tuben är i aluminium, en metall som kan återvinnas och användas igen och igen och igen.

Annons

Body Scrub från Björk & Berries kostar 350 kr/200 ml och finns här.

SPA-inspirerad kroppspeeling

piggt doftande kroppspeeling med skrubbande socker och apelsinskal

Invigorating Body Scrub är en av de fina produkterna i Rituals nya serien Rituals of Mehr. I den tjusiga burken har man mixat socker och skal från apelsin i en bas av välgörande oljor. Tillsammans ger det en mild men effektiv spa-osande skrubb som är härlig både till doft, känsla och resultat.

the Rituals of Mehr Invigorating Body Scrub från Rituals kostar 165 kr/250 gram och finns här.

Annons