fem härliga produkter som precis har landat på parfymdiskarna.
Estelle & Thilds rykande färska Biohydrate All-in-One Tinted Moisturizer kampanjbild

En ovanligt skön och tunn formula för att vara en tonad dagcrème, det har Estelle & Thilds rykande färska Biohydrate All-in-One Tinted Moisturizer som ger huden massor av fukt och lite lite färg från naturlig källa. Perfekt de dagar när man bara vill fräscha upp huden en smula. Finns i två nyanser. Ca 299 kr.

Smoky Eye Liner från Isadora

Vi har sett den förut, bland annat hos Elizabeth Arden, men aldrig till den här prislappen- Smoky Eye Liner från Isadora är en mörk ögonpenna med mycket pigment men framför allt med en så kallad smudger i änden. Det gör att du enkelt kan sudda och tona fram en proffsig sotlook. Ca 99 kr.

Label ms serie Brightening Blonde flaskor

Gul är inte alltid fult men vi är många som inte vill ha tonen på våra blonda strån. Bra då att det finns schampon och balsam som dämpar det gula och istället ger håret en kallare och renare lyster. Alldeles ny och väldigt bra är Label ms serie Brightening Blonde som neutraliserar gult samtidigt som den fina färgen håller längre. Ca 219 kr/st.

May Lindstroms lyxiga the Good Stuff

Nästan krämig i konsistensen, det är May Lindstroms lyxiga the Good Stuff. I den elegant svarta flaskan har modellen mixat extrakt från bl a kakao, ros, lavendel och ylang ylang. Resultatet är en olja som pumpar huden full av näring och fukt så den känns mjukare, lenare och spänstigare. Dessutom finns här guldglimrande mineraler som ger finfin lyster. Ca 799 kr.

Björk & Berries Scented Candle i nya doften Dark Rain

Många mysiga stunder blir det i höst med svenska ekolyx-märket Björk & Berries Scented Candle i nya doften Dark Rain. Inspirationen kommer just från den första regniga höstdagen med fuktig jord och värme från trä och ambra. Själva ljuset är gjort av ekologiskt sojavax och glaset har den här gången fått en vackert matt grå ton. Ca 350 kr.

Mest läst