Artikeln innehåller reklamlänkar
brunett med mjuk naturlig makeup
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Varje år lanseras en hel radda med nya foundations. Jag har testat de allra flesta och många är riktigt bra. Ändå återkommer jag alltid till en och samma gamla favorit: Sensais härliga och lättjobbade klassikere Flawless Satin Foundation.

lyxig foundationfavorit från Sensai

Flawless Satin Foundation SPF 20 från Sensai är mjukt krämig i konsistensen. Formulan glider på sömlöst så du inte får några synliga kanter, jag skulle säga att den gifter sig med huden perfekt och den är otroligt behaglig på. Effekten är en betydligt jämnare och fräschare hudton med precis lagom lyster. Ytan ser dessutom mycket slätare ut. Den här fina finishen håller hela dagen även om du inte pudrar eller kör med setting spray över. Som bonus får du också en bra solskyddande effekt för lite lagom soliga dagar.

mjukt krämig formula på sensais fina foundation

Jag minns fortfarande när jag testade denna foundation första gången på pressmötet för snart fem år sedan. Det var kärlek direkt, jag hade aldrig känt på något liknande. Sedan dess har den helt rättvist strösslats med priser, både här i Sverige och utomlands. Den ligger i den högre prisklassen men du behöver väldigt lite för att få fint resultat. Innehållet passar utmärkt för en mogen och lite torrare hy.

Flawless Satin Foundation SPF 20 från Sensai finns i 8 nyanser, kostar 525 kr/30 ml och du hittar den här (länk till Hudoteket).

Mest läst