Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsexperten: Här är de 5 bästa kropsskrubbarna

03 maj, 2023 
Kvinna får behandling med kroppsskrubb.
Skrubba bort vinterdammet och låt ny fräsch hud komma fram i ljuset med hjälp av en härlig kroppsskrubb. Här är fem lyxiga favoriter som fixar vårfin lyster och förbereder dig för sol.
Annons
Rickard Sjöberg om rädslan för att dansaBrand logo
Rickard Sjöberg om rädslan för att dansa

1. The Hot Ex från Mantle

the hot ex mantle

En burk där det dryga innehållet bjuder på en lyxig upplevelse, från skönt värmande känsla och perfekt riviga korn till underbar citrusdoft. Här finns silica, CBD, MCT-olja och extrakt från havtorn som gör huden ljuvligt mjuk, skön och fräsch. An­vänd på torr hud, när du ställer dig i duschen förvandlas formulan till en mjölkigt len olja som lätt sköljs av.

Annons

Pris: Ca 380 kr/200 ml

2. Body Cleanser Shower Power Peel från Skincity Skincare

skincity body cleanser shower power peel

En storstädande kropps­peeling på tub där mixen av syror och slipande korn tar bort döda hudceller och löser upp talg som fastnar i porer. Det gör den till ett bra val om du ofta får små knottor. Mer fokus på funktion och hudhälsa än lyxig doft och snygg design och har du känslig hy så gå varsamt fram.

Pris: Ca 299 kr/200 ml.

3. Scrubbi Bamboes Body Cleanser från Drunk Elephant

scrubbi bamboes body cleanser drunk elephant

En perfekt formad flaska för peeling på resan. Trots ett generöst innehåll är den platta formen lätt att packa och korken sitter nästan lite väl bra på plats. När du fått ut peelingen bjuds du på en lätt vaniljdoftande och lent löddrande mix av nedbrytbara bambupärlor och mjukgörande oljor från marula och linfrön i milt rengörande gelbas.

Annons

Pris: Ca 289 kr/240 ml.

4. Bom Dia Body Scrub från Sol de Janeiro

sol de janeiro bom dia body scrub

En mumsig kropps­peeling med krämig konsistens och doft av vanilj och bär. Inne­hållet är dock inte bara en fröjd att massera in. Här finns AHA- och BHA-syror ihop med krossade maracuja-­kärnor som gör huden lenare och fri från knottror utan att den känns torr eller stram efteråt. Det höga priset drar dock ner betyget.

Pris: Ca 489 kr/220 g.

5. Scrub Therapy Lotus Frost från House of Rituals

house of rituals scrub therapy lotus

En fluffigt vispad och blommigt parfymerad peeling där sockerkristaller och skrubbkorn av cellulosa samsas med vegetabiliska oljor från vit lotus, kokos och solros. Formulan förvandlas från skönt skrubbande kräm till lent balm då du masserar den över fuktad hud, för intensivare effekt används den på torr hud. Härlig men inte så dryg.

Pris: Ca 259 kr/220 ml.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons