Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna snygga ögonbryn
8 myter om acne - sant eller falskt? Med hudläkaren Fifi Stehag
3:03

Efter reklamen: 8 myter om acne - sant eller falskt? Med hudläkaren Fifi Stehag

(3:03)

Slå på ljud

InfÄr det lite glest på brynfronten? Skulle du vilja piffa till brynen men har inget tålamod? Då är en brynmascara ett smart val. Här får du en tonad formula som appliceras med en miniversion av en mascaraborste. Vissa är mest pigment och gel medan andra även innehåller fibrer som fyller ut fint. Här är de fem bästa just nu.

Nyhet! Brynmascara med smal borste

Hos Depend hittar du en av de senast lanserade brynmascarorna. Den har en ganska fuktig formula som är lätt att fördela och sitter väldigt bra. När den väl torkat kommer inte brynen röra sig ur fläcken. Här får du en ovanligt smal borste vilket gör att du lättare kan ge brynen ett lyft. Här finns också ett bra färgutbud. Hela sex nyanser kan du välja bland, varav några med kallare underton.

Eyebrow Mascara Tint & Shape från Depend kostar 99 kr och finns här (länk till Åhléns).

Därför pratar alla om clean beauty – vi reder ut!

Brynmascara med miniborste

Boy Brow från Glossier är en modern klassiker. Här borstar du på den krämiga vaxformulan med fibrer med hjälp av en minivariant av en mascaraborste. Den fixerar formen utan att finishen blir stel, det gör att du kan forma om under dagen ifall du skulle önska. Den finns i fyra nyanser varav en som blivit en favorit hos många rödhåriga.

Boy Brow från Glossier kostar 140 kr och finns här.

Vårens nya färger till naglarna – här är trenderna

Generöst med nyanser

Det här är en brynmascara för den lata, den hjälper dig att plussa på färg och form i raketfart och ger naturligt snygg finish. Den ger perfekt avvägd mix av mycket små fibrer, gel och pigment som lätt sveps över brynen med den smart designade miniborsten och du fyller ut glipor med väldigt naturlig finish och utan risk att det blir smuligt. Dessutom finns väldigt många nyanser att välja mellan vilket gör det enklare att hitta exakt den som matchar dina bryn.

Gimme Brow + från Benefit kostar 359 kr och finns här (länk till butik).

Nya snabbkuren som ger ditt hår exklusiv glans

Rikligt med fibrer

MAC_MoreThanMeetsTheEye_EyeBrowsBigBoostFibreGel_Fling_3000x3000

Vill du ha riktigt fluffiga bryn är MAC Cosmetics Eyebrows Big Boost Fibre Gel perfekt. Den har lite större borste än de flesta andra brynmascaror vi testat så finlir är lite knepigare. Men du får otrolig effekt när det gäller färg och volym på bara ett borsttag, brynen blir tydligt tätare. Det finns sju nyanser.

Eyebrows Big Boost Fibre Gel från MAC kostar 225 kr och finns här (länk till Åhléns).

Brynmascara som sitter i alla väder

Vill du fixa brynen med en hållbarhet som inte viker för något ska du pröva svenska LH Cosmetics veganska brynmascara Infinity Power Brows Maximum Hold. Den förstärker färgen och formar de mest bångstyriga bryn och sitter sedan genom busigt hundväder, svettiga gympass och yviga timmar på dansgolvet. Det behövs också en oljebaserad remover som tar bort vattenfast makeup för att få bort den. Den är oerhört dryg så var sparsam i början. Finns i tre nyanser.

Infinity Power Brows Maximum Hold Tinted Brow Gel från LH Cosmetics kostar 259 kr och finns här (länk till Kicks).

Mest läst