Bästa silver schampo
Så fixar du ditt frissiga hår – hårexperten Karolina Bergström visar
1:03

Efter reklamen: Så fixar du ditt frissiga hår – hårexperten Karolina Bergström visar

(1:03)

Slå på ljud

Vill du ha mer effekt från ditt silverschampo är knepet att låta det sitta i en stund innan du sköljer håret så pigmenten får mer tid på sig att fästa på stråna.

Här är de 5 bästa silverschampona

Silverschampo är perfekt för både blonda och gråa hår. Feminas skönhetsredaktör Jessica Blockström Hemberg har testat vilka silverschampon som är bäst.

Camilla Läckbergs stora förvandling: Älskar mitt gråa hår

Bust Your Brass Cool Blonde Repair Shampoo

Bästa silverschampo
pr

Ett krämigt schampo i härligt lekfull flaskdesign. Här får du fräsch doft och ett innehåll som är drömmen för alla som verkligen vill undvika guldiga skiftningar i blont eller grått hår. Förutom att hårfärgen känns fräschare direkt så har formulan också vårdande och uppbyggande egenskaper.

Bust Your Brass Cool Blonde Repair Shampoo från Amika. Pris: Ca 289 kr/300 ml.

Heart of Glass Silkening Shampoo

Bästa silverschampo
pr

Ett schampo för dig som framför allt önskar massor av vacker glans och lyster till stråna. Tack vare naturligt blått jaguar-extrakt lockar det också fram naturliga reflexer i den ljusa färg du redan har. Schampot har en sofistikerad doft, den sköna formulan är berikad med mjukgörande baobab och flaskan är en fröjd att se på.

Heart of Glass Silkening Shampoo från Davines. Pris: Ca 309 kr/250 ml.

Hyllade mascaran för 39 kronor – ger långa och fylliga fransar

Cool Signature Shampoo

Bästa silverschampo
pr

Ett milt doftande schampo som trots sin violetta pigmentering inte färgar av sig på annat än håret. Det passar toppen om du har blekta slingor som börjat dra åt det gula hållet men innehåller också antioxidanter som skyddar en nyfixad färg och stoppar det från att anta en varm ton. Håret känns luftigt och fluffigt efter tvätten.

Cool Signature Shampoo från Omniblonde. Pris: Ca 349 kr/300 ml.

N° 4P Blond Enhancer Purple Toning Shampoo

Bästa silverschampo

Det mest pigmenterade schampot av de vi testat. Du får en riktigt fin och kall ton på håret som håller länge och effekten blir tydligare för varje gång du schamponerar. Använd dock handskar då det kan färga av sig på huden. Fungerar bäst på normalt hår elleri kombination med inpackning om du har torrare hår.

N° 4P Blond Enhancer Purple Toning Shampoo från Olaplex. Pris: Ca 349 kr/250 ml.

Elvital Color Vive Purple Shampoo

Bästa silverschampo
pr

Ett mycket plånboksvänligt silvershampo med rejält drag i pigmenten. Den här formulan är toppen för att dämpa gula varma nyanser i ett naturligt grått hår men tänk på att det lätt färgar huden så handskar är ett tips. Använd någon gång i veckan som ett komplement till ett mer vårdande återfuktande schampo.

Elvital Color Vive Purple Shampoo från L'Oréal Paris. Pris: Ca 79 kr/200 ml.

Julia Roberts dramatiska luggklipp – hakar på senaste hårtrenden

Tips för dig med tunt hår
1:03

Efter reklamen: Tips för dig med tunt hår

(1:03)

Slå på ljud
Mest läst