ANNONSSAMARBETE MED REMESCAR
åldrande ögon fina linjer mörka ringar påsar ögonkräm anti-age snabbt resultat

Det dyker ständigt upp nya produkter på skönhetskartan – allt från krämer som ger lyster och boostar huden till behandlingar som minskar svullnad. Den senaste trenden är instantprodukter; hudprodukter som fokuserar på olika problemområden och ger ett omedelbart resultat vid applicering.

Så om du inte känner dig bekväm med dina mörka ringar och påsar under ögonen, fina linjer och rynkor eller hängande ögonlock – då finns en instantprodukt för dig. Här förklarar vi hur det funkar, tipsar om produkter och visar före- och efterbilder!

När används instantprodukter?

Kanske har provat uppiggande ansiktsmasker, föryngrande krämer och åtta timmars skönhetssömn utan att se skillnad? Med instantprodukter får du den önskade effekten direkt. Så om du är less på att huden runt ögonen ger dig ett åldrande eller trött intryck är snabbverkande produkter perfekt.

åldrande ögon fina linjer mörka ringar påsar ögonkräm anti-age snabbt resultat före efter

Remescar har tre instantprodukter som fokuserar på att åtgärda olika problem; hängande ögonlock, påsar och mörka ringa under ögonen och fina linjer och rynkor. Remescars instantprodukter är vetenskapligt baserade och kliniskt bevisade och resultatet syns faktiskt efter bara ett par minuter.

3 olika produkter – för olika områden

Krämerna appliceras i princip som en vanlig ögonkräm och resultatet håller hela dagen (eller natten!) fram tills du tvättar ansiktet. Perfekt när andra produkter och metoder sviker – och för speciella tillfällen när du vill känna dig som ditt allra bästa jag.

Påsar och mörka ringar

Remescars instantprodukt Eye Bags & Dark Circles riktar in sig på påsar och mörka ringar under ögonen. Efter applicering av produkten blir dessa mindre synliga och du kan sätta på dig smink som vanligt.

Remescar ögonkräm mörka ringar påsar instant snabbt resultat före efter

Före/Efter

Hur funkar den? En unik formula av mineraler från lera och bi-peptidkomplex stramar upp och dränerar huden under ögonen, som resulterar i en mikro-muskulär paus – något som liknar funktionen hos botox.

Köp Remescar Eye Bags & Dark Circles här!

Rynkor och fina linjer

Remescars produkt Instant Wrinkle Corrector är för dig som snabbt vill minska och jämna ut dina fina linjer och rynkor.

remescar ögonkräm effektiv fina linjer rynkor instant snabbt resultat före efter

Före/Efter

Hur funkar den? Huden där produkten appliceras stramas upp och hudceller återaktiveras tack vare en formula av röda alger, mineraler från lera, växtsocker och naturliga stresskydds-molekyler.

Köp Remescar Instant Wrinkle Corrector här!

Hängande ögonlock

Sagging Eyelids från Remescar fokuserar på att lyfta huden ovanför ögonlocket. Resultatet blir ett öppnare öga och piggare intryck.

remescar ögonkräm hängande ögonlock effektiv instant snabbt resultat före efter

Före/Efter

Hur funkar den? Här jobbar mineraler från lera, sesamoljor, en fytoaktiv molekylär sammansättning och marina mikropartiklar tillsammans för att lyfta och strama upp huden på ögonlocket.

Köp Remescar Sagging Eyelids här!

TIPS!

För att få ett optimalt resultat är appliceringen viktig! Det räcker med en väldigt liten mängd av produkten – ofta mindre än du tror. Om du får en synlig, tunn, vit hinna på huden har du applicerat för mycket – torka i så fall bort produkten med en fuktad bomullspad.

Många tycker att effekten blir bäst när produkten används ensam, alltså utan make-up, men produkterna går bra att använda tillsammans med make-up om du önskar. Ett tips är då att använda flytande foundation eller concealer och att applicera make-up och instant-produkten växelvis, alltså först lite av produkten, sedan lite make-up och sedan lite till av produkten, tills du är nöjd.

Se alla Remescars produkter här!

Mest läst