Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Billig concealer – bästa produkterna till budgetpris

12 jan, 2024 
kvinna med budgetconcealer under ögonen
Hitta din nya favoritconcealer som ljusar upp mörka ringar och jämnar till fina linjer utan att tömma kontot.
Annons

Börjar din gamla concealer sjunga på sista versen men det är skralt i hushållskassan? Numera kan du faktiskt hitta riktigt bra concealers även för en mindre peng. Här finns inte bara concealers som är bra på att täcka mörka ringar och jämna till där det är linjer och rynkor – trenden med hudvårdande makeup har slagit igenom även här vilket gör att du får snyggare hud både direkt och på sikt. De är också smidiga att applicera och du kan välja om du vill ha en fräscht lystrig finish eller en mer matt effekt.

Billig concealer – 5 favoriter

Vi har valt ut bästa concealer under 200 kr – här är våra favoriter.

1. No Compromise Lightweight Matte Concealer, Isadora

Den här concealern är ett fynd för dig som vill dämpa mörka ringar och jämna ut hudstrukturen med full täckning och samtidigt få en elegant sidenmatt finish. Den krämiga formulan är både behagligt och berikad med välgörande plantextrakt som förbättrar mikrocirkulationen och därför minskar svullnader. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
No Compromise Lightweight Matte Concealer från isadora
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.

2. Bare with Me Concealer Serum, NYX Professional Makeup

Med sin elastiska gelformula är den här plånboksvänliga concealern en dröm för dig med mogen hy. Den lägger sig snyggt med minimal insats och håller sig på plats. Finishen är återfuktat fräsch trots att den har ganska bra täckande effekt. Bland de vårdande ingredienserna hittar du fuktbindande tremellasvamp, lugnande centella asiatica och antioxidantrikt grönt te. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

serumconcealer från nyx
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.
Annons

3. Miracle Pure Concealer, Max Factor

Väldigt fräsch i känslan är denna prisbelönta concealerhybrid som innehåller både hyaluronsyra och C-vitamin för en långvarig återfuktning. Den lättarbetade formulan ger medeltäckande effekt med naturlig finish och en väldigt fin lyster. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

hudvårdande concealer från Max Factor: Miracle Pure Concealer
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.

4. True Match Eye-Cream in a Concealer från L'Oréal Paris

Vill du bara ha lite lätt täckande och uppljusande effekt och samtidigt få en fin dos med fräsch fukt är den här penselförsedda pennan ett tips. Det går snabbt att svepa på när du har bråttom på morgonen och hyaluronsyran hjälper till att ge en jämnare hudyta. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

5. Eraser Instant Anti-Age Eraser Multi-Use Concealer, Maybelline

Vill du att concealer-jobbet ska gå snabbt och vara enkelt är det här en toppenprodukt för strax över hundralappen. Tack vare kudden på toppen går det enkelt att svepa på ett tunt lager av den här behagliga, fuktgivande och mediumtäckande formulan och du kan med fördel också använda den vid näsvingarna utan att behöva oroa dig för att den kommer trilla ner i vecken här. Finns dessutom i ett stort antal nyanser. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

snabbjobbad concealer från Maybelline: Eraser Instant Anti-Age Eraser Multi-Use Concealer
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.

6. Cover up Concealer, Mili Cosmetics

Det här tre tonade-hjulet är perfekt om du vill kunna skräddarsy din concealer. Den krämiga och rikt pigmenterade formulan smälter på huden där den ger bra täckning och det är lätt att mixa om du vill korrigera nyanserna för att matcha din hudton på bästa sätt. Den lite rödare tonen är toppen för att neutralisera mörkt under ögonen medan den mer gula dämpar rodnader. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
multifunktionell concealer från mili: Cober Up Concealer
Klicka på bilden för att komma direkt till concealern.

Hur undviker jag concealer i linjerna?

Det finns flera saker du kan göra för att concealern inte ska lägga sig i liner och rynkor. Här är tre knep.

1. Använd ögonkräm under ögat men vänta en stund så den får tid att sjunka in innan du går på med din concealer.

2. Välj gärna en concealer med en elastisk formula och lägg den hellre lite tunnare. Du får stor effekt med lite produkt men kan få motsatt effekt om du råkar få på för mycket formula.

3. Har du ändå svårt att få concealern att sitta på plats? Applicera den i två punkter, nedanför inre och yttre ögonvrån, och arbeta ihop den med lätta rörelser. Då får du mest produkt där den behövs bäst och minst där huden rör sig mest.

Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt
Annons