Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Billiga apotekskrämen hyllas av alla – gör under för dina åldrande händer

01 jul, 2024 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Hur tar du hand om sina åldrande händer? Kolla in den här 47-åriga kvinnan smarta budgettips.
Annons
8 myter om acne - sant eller falskt? Med hudläkaren Fifi StehagBrand logo
8 myter om acne - sant eller falskt? Med hudläkaren Fifi Stehag

Hudvård för ansiktet i all ära... men du glömmer väl inte händerna? Under årens lopp utsätter vi våra tassar för en hel del. Sol, inte minst. Dessutom tvättar vi dem många gånger varje dag. Det tär på händerna. Men lugn, det finns en lösning för trötta, åldrande händer. Och den, lösningen, är inte ens dyr.

På nätet hyllas just nu den klassiska handkrämen Neutrogena Norwegian Formula Visibly Renew Hand Cream, en kräm som finns på de allra flesta apotek. Prislappen? Omkring 60 kronor! Den innehåller dessutom SPF 20.

Bästa handkrämen för torra händer

Såhär beskrivs produkten av återförsäljarna.

”En innovativ handkräm för daglig användning med kollagenfrämjande mineraler (in vitro). Med en snabbasorberande konsistens förser den huden med intensiv återfuktning och hjälper till att återställa hudens spänst och förebygger uppkomsten av bruna fläckar. Efterlämnar en mild doft och mjuka händer.”

Annons

Produktbeskrivningarna är dock inte allt. Också användarna vittnar om att handkrämen fungerar fint.

– Jag är 47...den här krämen är en njutning, slår en kund fast.

Hon fortsätter:

– Mina händer har börjat åldras. Jag använder det här ett par gånger per dag och den har gjort en enorm positiv skillnad.

En annan nöjd kund tillägger:

– Det här är den bästa handkrämen jag någonsin har använt och jag har använt den i minst tre år.

Även en tredje person hyllar handkrämen:

– Neutrogenas produkter misslyckas aldrig med att imponera på mig. Jag gillar den här handkrämen eftersom den inte är klibbig.

Många av användarna berättar hur de tidigare köpt dyrare krämer, för att få bukt med torra händer och missfärgad hud. Men de har inte ”gjort jobbet” likt Neutrogenas kräm.

En person som är mycket förtjust i Neutrogenas produkter är skådespelerskan Jennifer Garner. Hennes favoritprodukt? Märkets Hydro Boost Water Gel Moisturizer. Hon använder krämen också på händerna, inte bara i ansiktet.

– Jag ser skillnad direkt, har hon berättat i en intervju.

Annons