Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Enkla knepet som fixar en jämn fuskbränna på mogen hud

25 maj, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
brun utan sol knep mogen hud
Allt om knepet som fixar fuskbrännan på en mogen hud!
Barbent-väder kom plötsligt i år! Har du inte hunnit få en naturlig bränna än? Här är smarta knepet som får dig att lyckas med fuskbrännan på en mogen hud.
Annons

Att få fuskbrännan att se naturlig ut kan vara en utmaning. Precis när du trodde att du hade fått till den perfekta appliceringstekniken, upptäcker du att produkten lagt sig i linjer eller att du fått ränder på benen. Men vi har hittat det smarta knepet som får dig att lyckas varje gång!

Beautyexperten:”Knepet som motverkar fläckar i veck och linjer”

Tiktokaren och beautyälskaren Kimberly Johnson avslöjar det enkla knepet som får fuskbrännan att bli perfekt på en mogen hud, utan att varken lägga sig i linjer eller bli ojämn.

Bästa appliceringstipset för mogen hud

Kimberlys smarta knep för att få en jämn fuskbränna är att mixa brun utan sol-produkten med en återfuktande lotion på appliceringshandsken innan du smörjer in. Detta för att få en formula som sjunker in jämnt i huden.

– Det hindrar brun utan sol produkten från att se fläckig ut, säger hon.

Kimberly tipsar även om att smörja in lotion på torra områden som armbågar, fingertoppar och knän innan brun utan sol-produkten, eftersom det enkelt blir fläckig där. Hon återfuktar också bröstet där hon har fler linjer innan hon lägger fuskbrännan.

Annons

Brun utan sol-produkten som varken luktar eller ger en orange ton

Det kan vara svårt att hitta en brun utan sol-produkt som ger en naturlig färg. Men Fabulous Gradual Tanning Lotion från Vita Liberata (reklamlänk) är svår att misslyckas med. Den ger en gradvis solkysst effekt, sjunker in i huden snabbt och kan användas dagligen. Färgen utvecklas under 4-8 timmar efter applicering och ger en otroligt fin färg. Det bästa av allt? Du slipper den klassiska brun utan sol-doften! Se mer och köp den här (reklamlänk).

brun utan sol från vita liberata
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Appliceringshandske

Precis som Kimberly säger är en appliceringshandske a och o för att lyckas med fuskbrännan. Denna från Vita Liberata är en stor favorit hos många eftersom att den har en lätt silkig yta och kan användas både för ansikte och kropp. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
handske för brun utan sol från vita liberata
Klicka på bilden för att komma direkt till handsken.

Återfuktande bodylotion

Blanda din brun utan sol-produkt med en återfuktande bodylotion för en jämn finish. Denna från franska apoteksmärket Embryolisse har en underbar formula som tränger snabbt in i huden och håller dig återfuktad hela dagen. Se mer och köp den här (reklamlänk).

återfuktande bodylotion från embyolisse
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tipsBrand logo
Kändisarnas favoritprodukter - Hollywoodstjärnornas tips
Annons
Annons