läckberg-lugg-
Camilla Läckbergs stilresa genom åren
0:54

Efter reklamen: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

(0:54)

Slå på ljud

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg, 47, och Henrik Fexeus, 50, hade i veckan releasefest för nya gemensamma boken Kult. Bokens genomgående tema är sekter, och därför kom alla inbjudna gäster till bokkalaset uppklädda helt i vitt. Bland gästerna såg vi bland andra väninnorna Elin Härkönen, Laila Bagge, Mouna Esmaeilzadeh, Keyyo Petrushina, och systrarna Hanna och Lina Hedlund. Med flera, med flera.

– Både jag och Henrik är väldigt fascinerande av sekter, och vi hade väl båda snöat in på det redan innan vi valde att jobba ihop, säger Camilla Läckberg i en intervju med Hänt.

– Det var faktiskt lite läskigt att göra research till boken, fortsätter hon samtidigt som de båda skojar om att de funderar på att starta en egen liten sekt.

Camilla Läckbergs ord efter hånen mot relationen med 13 år yngre maken

Henrik Fexeus och Camilla Läckberg i Spanien på boksamtal i mars.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Camilla Läckbergs nya look

”TACK alla ni som kom och gjorde kvällen magisk! Och TACK Henrik Fexeus för nöjet att göra det här tillsammans! Imorgon släpps den!”, tackar Camilla Läckberg på sina sociala medier strax efter festligheterna.

Camilla Läckberg i sitt långa och tjocka svall hängandes över axlarna – som vi är vana att se henne i.

I samma veva som hon tackar sina gäster visar hon även upp en bild på sig själv från aftonen. ”Idag är det jag som är sektens ledare”, skojar hon samtidigt som hon visar upp sin välfriserade skalp, och sin vackert lagda make up.

Camilla Läckbergs relation med bonusdottern Fanny efter skilsmässan

I bilden ser vi även en läcker gardinlugg skymta. Vilket vi inte sett på författarinnan sedan i höstas då hon gjorde ett litet klipp och skaffade sig en version av den nu så trendiga wolf cut:en. Av de nya bilderna att döma har Camilla Läckberg nu valt att trimma till sin lugg som nu ser som ny ut. Som vanligt när Camilla Läckberg publicerar bilder väller hyllningarna in i kommentarsfältet.

Foto: TT/Instagram

Mest läst