Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Charlize Therons fantastiska förvandling i håret

01 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografRichard Shotwell/TT.
Charlize Theron.
Oscarsbelönade skådespelaren Charlize Theron är inte den som är rädd för att förändra sitt hår, speciellt inte om det är för en filmroll.
Nu visar hon upp en ny förvandling som får fansen att häpna – då hon knappt går att känna igen!
Annons
10 kändisars hårförvandlingar vi minnsBrand logo
10 kändisars hårförvandlingar vi minns

Medan vissa stjärnor i Hollywood nästan verkar ha i sitt kontrakt att de ska få behålla sin signaturfrisyr oberoende av vilken roll de spelar, så finns det andra som inte räds en spännande hårförvandling. En skådespelare som gärna uppdaterar frisyren för en roll är Oscarsbelönade Charlize Theron, som ändrat håret under karriären fler gånger än man kan räkna.

Privat verkar Charlize Theron ändå ha landat i att hon trivs bäst i en blond kortare frisyr, och det är ofta så hon dyker upp på de röda mattorna. Men på vita duken är det desto större variation.

När hon spelade i Fast and furious 2019 hade hon en kort mörk pottfrilla med slingor, och när hon hade huvudrollen i Aeon Flux var det en svart och knivskarp page som gällde.

Charlize Theron visar upp sin nya hårförvandling

Nu visar Charlize Theron upp en ny drastisk hårförändring – som även den verkar vara för en ny roll. På Instagram får fansen se henne i ett rött fluffigt barr.

”Då var det klart med Lady Lesso”, skriver Charlize Theron, och hashtaggar med ”Skolan för gott och ont”. Charlize Theron har en av rollerna i den nya filmatiseringen av bokserien School for good and evil av Soman Chainani.

Annons