1:51

Efter reklamen: Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

(1:51)

1994

När Charlotte Nilsson var sångare i dansbandet Anders Engbergs sportade hon en naturlig blond frisyr, i medellängd med självfall.

Anders Kallersand

1999

Året därpå vann Charlotte Melodfestivalen med låten Tusen och en natt. Det gjorde hon med en toppmodern frisyr, där de blonda längderna blandades med svarta slingor och mörkt underhår.

Gunnar Seijbold

Charlotte Perrelli om självkänslan: ”Är så kritisk mot mig själv”

2004

När Charlotte Perrelli ledde Melodifestivalen 2004 hann hon byta frisyr flera gånger mellan de olika deltävlingarna – och visade att hon är en riktig kameleont! En platinablond peruk med skarp lugg ena veckan, blev tajta bruna lockar andra veckan och ett klassiskt Hollywood-svall den tredje.

Peter Kjellers/Aftonbladet/TT
Karin Trnblom/TT
CHRISTIAN RNBERG

2006

Charlotte Perrelli spelade Belle i Skönheten och odjuret på Göta Lejon, och hade då en snygg page.

Aftonbladet/TT

2013

När Eurovision song contest kom till Sverige och Malmö 2013 uppträdde forna vinnaren där, och visade upp snygga rödbruna lockar som publiken inte sett förut.

Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Charlotte Perrellis offentliga stöd till makens ex-fru Suzanne Sjögren

2017

Perrelli har varit med i Melodifestivalen många gånger i olika sammanhang, och 2017 hade hon en annorlunda stil – då valde hon mörk klänning, mörkt hår med lugg samt en gitarr till sin lugna låt.

Jessica Gow/TT

2021

I våras tävlade Charlotte Perrelli i Melodifestivalen med låten Still young, och gick till final. Årets mellofrisyr var en krispig mellanbrun page, och artisten visade ännu en gång att hon passar i allt.

Henrik Montgomery/TT

Mer läsning

Femina