Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Charlotte Perrellis frisyrer genom åren

06 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT,
Charlotte Perrelli har varit länge i rampljuset, och har under åren hunnit byta frisyr både en och två gånger.
Här är stjärnans hårresa genom tiderna!
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

1994

När Charlotte Nilsson var sångare i dansbandet Anders Engbergs sportade hon en naturlig blond frisyr, i medellängd med självfall.

1999

Året därpå vann Charlotte Melodfestivalen med låten Tusen och en natt. Det gjorde hon med en toppmodern frisyr, där de blonda längderna blandades med svarta slingor och mörkt underhår.

Annons

2004

När Charlotte Perrelli ledde Melodifestivalen 2004 hann hon byta frisyr flera gånger mellan de olika deltävlingarna – och visade att hon är en riktig kameleont! En platinablond peruk med skarp lugg ena veckan, blev tajta bruna lockar andra veckan och ett klassiskt Hollywood-svall den tredje.

Annons

2006

Charlotte Perrelli spelade Belle i Skönheten och odjuret på Göta Lejon, och hade då en snygg page.

2013

När Eurovision song contest kom till Sverige och Malmö 2013 uppträdde forna vinnaren där, och visade upp snygga rödbruna lockar som publiken inte sett förut.

2017

Perrelli har varit med i Melodifestivalen många gånger i olika sammanhang, och 2017 hade hon en annorlunda stil – då valde hon mörk klänning, mörkt hår med lugg samt en gitarr till sin lugna låt.

2021

I våras tävlade Charlotte Perrelli i Melodifestivalen med låten Still young, och gick till final. Årets mellofrisyr var en krispig mellanbrun page, och artisten visade ännu en gång att hon passar i allt.

Annons