gynning
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria
1:9

Efter reklamen: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

(1:9)

Slå på ljud

Trebarnsmamman tillika konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 43, och kärleken Viktor Philipson, 35, har haft en intensiv kärleksresa. Trots ett uppbrott sensommaren 2020 har paret idag gjort klart att dom är själsfränder. Och inget kan ändra på det.

Eller...

Nu förklarar Carolina Gynning i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva att hon länge haft en stor hemlis för sin själsfrände Viktor Philipson.

Carolina Gynnings hemlighet

Minsta dottern Vilda kom till jorden i somras och nu visar det sig att dotra har utstående öron, vilket lämnat pappa Viktor Philipson frågande.

– Han sa att ”Det är så himla konstigt att hon har fått utstående öron, varken du eller jag har det”, förklarar Carolina Gynning i podden samtidigt som hon skrattar och fortsätter:

– Jag har haft ett utstående öra som jag faktiskt har opererat in, avslöjar hon i podcasten.

– Och jag har mörkat det för Nishti, haha!

Carolina Gynning avslöjade ingreppet för Viktor Philipson

Att Viktor Philipsson lämnades helt oförstående från vart dottern Vildas öron kan genmässigt ha härstammat gjorde att Gynning var tvungen att erkänna sitt ingrepp för sin partner.

– Jag avslöjade det häromdagen. Jag kände att jag inte kunde ljuga längre, berättar Carolina Gynning samtidigt som parhästen Carina Berg, 44, skrattar och säger att hon dolt sina gener för sin partner.

Följarnas reaktioner på Carina Bergs familjebild: “Lik Juno”

Carolina Gynnings knep innan ingreppet

I samma samtal frågar Carolina Gynning om det är så att Carina Berg någonsin noterat hennes tidigare öra, och Berg säger nej.

– Du har känt mig i många år när jag hade mitt utstående öra, har du tänkt på det någon gång?, undrar Carolina Gynning.

här kan vi ser gynnings öra efter ingreppet.

Här strålar Gynning på Qx-galan 2019.

– Jag har aldrig tänkt på det, svarar Carina Berg samtidigt som Carolina Gynning tänker efter och gör klart att hon ofta dolde örat under sitt hår.

Mest läst