Artikeln innehåller reklamlänkar
blond kvinna med isblå ögon som har tröjan uppdragen över munnen
Framhäv ögonen – så lägger du en snygg ögonskugga
0:46

Efter reklamen: Framhäv ögonen – så lägger du en snygg ögonskugga

(0:46)

Slå på ljud

Att lyfta bort en prisbelönt och hyllad hudvårdsprodukt från hyllorna och ersätta den med en uppdaterad version är ett vågat steg. Det är inte alltid den nya versionen tas emot med öppna armar av de som älskat den gamla. För att det ska bli en fortsatt succé krävs för det mesta att formulan känns igen men ger ännu bättre resultat, en knepig ekvation.

Historien om den banangula ögonkrämen

ole henriksens banangula formula i klassiska ögonkrämen

Danska hudvårdsgurun har precis lanserat en ny version av sin storsäljare Banana Bright Eye Crème. Den uppgraderade versionen har fått ett plus i namnet för att visa på att den nya formula ska vara ännu bättre än den som tog världen med storm 2017. Bland annat har den varit den bäst säljande ögonkrämen på Sephora sedan dess och det var denna ikoniska ögonkrämen som gjorde att många fick upp ögonen för märket. Anledningen? Den ljusgult tonade formulan har omedelbart uppiggande och utslätande effekt samtidigt som den bland annat jobbar på fina linjer och bättre spänst även på längre sikt. Det här med ett lätt banantonat puder är ett gammalt backstage-trick som makeupartister använde för att snabbt få trötta modeller att se fräschare ut. Att använda samma trick i en ögonkräm är genialt då just det här området är det första där trötthetstecken och dålig sömn visar sig. Idag är Banana Bright mer än en ögonkräm. Den har blivit en serie där du t ex också hittar serum och primer. Men nu är det alltså dags att ta den urpsrungsprodukten i serien till en ny nivå.

Vad är nytt med Banana Bright+ Eye Crème?

den nya uppgraderade banana bright+ eye creme från ole henriksen

Det fina är att formulan fortfarande är väldigt behaglig och lätt och fungerar lika fint under makeup som tidigare. Den har också samma härliga ton som fungerar likt ett piggfilter för mörka ringar. Det nya är att man boostat innehållet med ännu mer hudvårdande ingredienser som ska ge ännu bättre effekt ju längre tid du använder produkten. Du hittar framförallt olika varianter av uppklarnande och skyddande versioner av C-vitamin under locket. Ett av dessa C-vitamin komplex har dessutom berikats med äkta guld vilket gen en ännu mer lystergivande, uppljusande och stärkande effekt. Sist men inte minst är formulan nu både vegansk och parfymfri vilket är toppen.

Banana Bright+ Eye Crème från Ole Henriksen kostar 565 kr/15 ml och du hittar den här (länk till Lyko).