Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är bästa beautykalendern om du bara ska köpa en

09 nov, 2022 
AvJessica Blockström Hember
FotografTim Douglas/pexels
kvinna med röda rudolf-horn och tomtebloss
Gör hela december till en skönare månad med lucköppningarna som är något utöver det vanliga.
Annons
Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealerBrand logo
Concealerknepet – så ska du tänka när du lägger din concealer

Nu är det bara några futtiga veckor kvar tills vi kliver in i december. En tradition som vuxit sig stark de senaste åren är att börja julmånaden med en härlig beautykalender. Trenden startade då The Body Shop i Danmark började göra korgar med 24 små paket till sina kunder men har nu utvecklats till något där det verkligen finns en kalender för alla, oavsett om du älskar parfymer, hudvård, makeup eller kanske en mix av det mesta. Årets stora trend är kalendrarna för dig som inte vill öppna en lucka varje dag, här finns både 12-dagars kalender, kalendern med fyra mer välfyllda boxa att öppna på advent och så vidare. Men också att själva kalenderkroppen gjorts antingen så fin så du gärna vill använda den efter julen är slut eller mer miljövänliga och lättare att återvinna. Kolla här för redaktionens favoriter.

Årets bästa beautykalender

Om du verkligen vill ha valuta för pengarna och ett stort antal mycket användbara produkter från klassiska märken så är tipset att kika på MEDS. ChristMEDS är webbapotekes allra första beautykalender och resultatet är verkligen överraskande bra. Kanske inte den lyxigaste men du får en stilren rosa kartong med illustration. Här finns också många produkter som är riktigt bra från märken som Embryolisse, Bioderma, Filorga, Nuxe och Verso. I denna finns 25 luckor så det blir en öppning även på juldagen.

Annons

ChristMEDS Skönhetskalender kostar 1299 kr, värde av 5460 kr. Du hittar den här. (reklamlänk)

Årets vackraste beautykalender

beautykalender deluxe från sensai

Sensai upprepar förra årets succé med en 12-dagarskalender fylld med något av det bästa märket har att erbjuda. Förutom exklusiva hudvårdsklappar som ögonpads, mascara och ansiktscreme så är den här beautykalendern en vacker prydnad med den sirligt dekorerade kartongen inspirerad av japansk Kirie.

Holiday Gift Xmas Calender 2022 från Sensai kostar 2550 kr, värde 3945 kr. Du hittar den här. (reklamlänk)

Årets bästa beautykalender med makeup

beautykalender för makeupälskaren

Vill du ha en beautykalender som både är full av makeup, är riktigt julig och rolig att öppna ska du spana in Advent Calender från MAC i år. Du snurrar på det spännande röda och guldglittrande hjulet för att hitta dina luckor. Här finns visserligen några produkter som drar åt hudvård men alla dessa är också sådant som förbereder huden för makeup. Det finns hela 16 stycken full size-produkter vilket är väldigt bra. 12 av dem är till läpparna så denna är verkligen drömmen om du älskar färg och att leka med läppstift.

Annons

Advent Calendar från MAC kostar 2495 kr, värde 5045 kr. Du hittar den här. (reklamlänk)

Årets bästa beautykalender för doftälskaren

julkalender fylld av dofter på olika sätt

Svenska parfymhuset Sniph har valt en annorlunda variant av beautykalender i år. Här får du fyra boxar som verkligen bjuder på en doftresa och de har varsitt tema som bygger på jord, eld, vatten och luft. Tanken är att du ska öppna en varje advent. Det vi gillar är att du inte bara får en hög med parfymer utan får uppleva doft på flera sätt. Dessutom så innehåller den helt nya och superfina produkter från Sniph som tar sitt märke till en ny nivå. Förutom det egna varumärket hittar du även produkter från SachaJuan, Sol de Janeiro, Etat Libre d'Orange och Johan & Nyström i boxarna.

Annons

Adventskalender från Sniph kostar 1695 kr, värde över 6000 kr. Du hittar den här.

Årets bästa beautykalender med ekolyx

beautykalender från ekolyxmärket neals yard remedies

En fin box som också den "bara" har 12 luckor får du med ekolyx-märket Neal's Yard Remedies beautykalender. Av dem innehåller hela 6 stycken full size-produkter. I de välgjorda lådorna finns produkter som dessutom gör gott för både huden och humöret, favoriter som Bee Lovely Hand Cream, Wild Rose Beauty Balm och Aromatic Foaming Bath.

12 Days of Beauty & Wellbeing Advent Calendar från Neal's Yard Remedies kostar 1895 kr, värde 2990 kr. Du hittar den här.

Annons