Video: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg
0:56

Efter reklamen: Video: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

(0:56)

Slå på ljud

Nästan varje höst ser trenderna likadana ut – många känner ett behov av att fixa till frisyren och hårfärgen efter en sommar av sol och bad, och ofta faller valet på en mörkare och varmare hårton. Länge har koppar och kastanjebrunt varit det allra hetaste.

– I vanliga fall, när säsongen för pumpkin spice-latte kommer, så når efterfrågan av koppartoner nya höjder. Det här året såg vid dock koppartoner – tänk mahognyblond och kastanjebrunt – så tidigt som i våras. säger frisören Tom Smith till brittiska Stylist.

Så får du höstens hetaste hårfärg

Eftersom kopparfärgerna redan har fått stå i rampljuset i år så är det nu mer nedtonade hårfärger som är allra hetast i höst – men det ska fortfarande vara varma nyanser. Addera varma nyanser till din vanliga blonda eller bruna hårfärg för att få till rätt höstiga hårfärg.

– Den här hösten får eldiga koppartoner och rött ta ett steg tillbaka i förmån för mjukare och mer lätthanterliga versioner – kryddiga nyanser av blont och brond. Vi behåller en ljusare blond eller ljusbrun bas och skiftar nyansen snarare än att göra håret mörkare. Vi kan ta tillbaka toner av jordgubb, aprikos eller chili för att ge en viss hetta i håret efter sommaren – allt det får håret att se rikt, varmt och passande nedtonat när håret blir krispigt och kallt, säger Tom till sajten.

Diskutera igenom det hela med din frisör innan du färgar håret, så ni kan gå igenom vilken hårfärg som skulle passa just dig och din grundfärg. När du väl har färgat håret kommer du märka att det är lättare att ta hand om hemma.

Se också: Kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva
0:52

Efter reklamen: Se också: Kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

(0:52)

Slå på ljud
Mest läst