Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Enkla hårdetaljen som ändrar hela frisyren – stjärnornas favorit

12 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Är stora hårförvandlingar med nya frisyrer och avancerade hårfärgningar inget för dig?
Om du ändå vill uppdatera håret lite kan kändisarnas favoritknep vara något för dig.
Spana in snygga trenden som stjärnorna älskat länge!
Annons
Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsformBrand logo
Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform

Moderiktiga frisyrer och avancerade hårfärgstrender är roligt och inspirerande – men kanske inte något som alla orkar eller hinner engagera sig i. Att färga håret i en helt ny färg kan kräva en del arbete och flera besök hos frisören, vilket både tar tid och kostar pengar.

Om det känns som för mycket möda för en hårförändring kanske en ”money piece” är något för dig. Hårstilen innebär att man har två inramande slingor runt ansiktet i en annan färg än resten av håret – oftast ljusare eller i en klar färg.

Att ha utstickande slingor runt ansiktet är en trend som stjärnorna har gillat i flera år nu, och som hela tiden dyker upp i nya tappningar – ibland är de bredare och mer distinkta, och ibland med diskreta.

Annons

Beyoncé startade trenden – sen hakade alla på

När Beyoncé visade upp sin nya look med ljusare slingor närmast ansiktet i juni 2019 började genast många haka på, och sedan dess har allt fler stjärnor hakat på trenden i olika varianter. Supermodellen Bella Hadid visade upp en variant med röda slingor i ett mörkt hår, medan skådespelaren Jennifer Lawrence valde en mer naturlig variant med ljusblonda slingor som naturligt övergick till ett mer mörkblont hår.

Så om höstens andra trender inte passar dig, är det här kanske något att pigga upp sommarhåret med inför den nya årstiden! Spana in stjärnornas olika tappningar nedan för lite härlig inspiration.

Beyoncé

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez arrives at the 35th Film Independent Spirit Awards on Saturday, Feb. 8, 2020, in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Jennifer Lawrence

Rosie Huntington-Whiteley

Bella Hadid

Annons