Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetfoundationen gör succé – därför är den så populär

29 feb, 2024 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
AvSara Löf Nyqvist
FotografTT
bästa budgetfoundation
Här är budgetfoundationen som blivit en sensation på TikTok. Vi berättar varför den är så hyllad!
Annons

Att en skönhetsprodukt blir viral på sociala medier betyder oftast att den är något utöver det vanliga. Så vill man upptäckta nya favoriter till badrumsskåpet gäller det att hålla koll på trendande produkter på plattformar som TikTok, Instagram och Youtube.

En sminkprodukt som hyllas av skönhetsfantaster världen över är Infaillible Fresh Wear 32H Liquid Foundation från L'Oréal Paris (reklamlänk). Detta är en lätt foundation med full täckning och lysterrik finish som dessutom finns i många nyanser, vilket gör det lätt att hitta rätt matchning till sin hudton. Och nu till det bästa av allt: den är ett riktigt budgetkap!

Därför är den så populär

Trots det billiga priset levererar den en superfin formula som smälter in och känns superlätt på huden. Den har en byggbar textur och endast en liten mängd produkt behövs för att få till en full täckning – ytterligare en indikator på att man får mycket för pengarna!

Annons

Men mest känd är foundationen för dess imponerande hållbarhet som sitter hela dagen utan att varken krackelera, smula sig eller bli kakig under dagen. Dessutom skapar den en glowig effekt utan att upplevas som glansig. Se videon nedan där skönhetsexperten Emily testar hållbarheten – wow vilket resultat!

@emarust I’ve been sleeping on this foundation for way too long😍😍 #lorealinfalliblefoundation #loreal #makeup #fyp #weartest ♬ pastel skies - Rook1e

Foundation med långvarigt resultat som känns lätt på huden och ger en fräsch look i 32 timmar, samtidigt som nyansen inte ändrar sig under dagens lopp. De ljusreflekterande mikropärlorna ger en strålande finish utan att huden blir blank.

Infaillible Fresh Wear 32H Liquid Foundation från L'Oréal Paris

Foundationen hittar du hos dessa nätbutiker (klicka på butikens namn för att komma direkt till produkten):

"Om du letar efter en heltäckande foundation som fortfarande har en lätt formula behöver du inte leta längre. Oavsett om du har känslig eller akne-benägen hud ser den bra ut på alla", skriver Vogue i en artikel om den omskrivna foundationen.

Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt
Annons