Artikeln innehåller reklamlänkar
bästa budgetfoundation 2023

Broadimage/Shutterstock

Att en skönhetsprodukt blir viral på sociala medier betyder oftast att den är något utöver det vanliga. Så vill man upptäckta nya favoriter till badrumsskåpet gäller det att hålla koll på trendande produkter på plattformar som TikTok, Instagram och Youtube.

En sminkprodukt som skönhetsfantaster världen över hyllar är Infaillible Fresh Wear 32H Liquid Foundation från L'Oréal Paris (länk till Lyko). Detta är en lätt foundation med full täckning och lysterrik finish som dessutom finns i många nyanser, vilket gör det lätt att hitta rätt matchning till sin hudton. Och nu till det bästa av allt: den är ett riktigt budgetkap!

Därför är den så populär

Trots det billiga priset levererar den en superfin formula som smälter in och känns superlätt på huden. Den har en byggbar textur och endast en liten mängd produkt behövs för att få till en full täckning – ytterligare en indikator på att man får mycket för pengarna! Men mest känd är foundationen för dess imponerande hållbarhet som sitter hela dagen utan att varken krackelera, smula sig eller bli kakig under dagen. Dessutom skapar den en glowig effekt utan att upplevas som glansig.

Infaillible Fresh Wear 32H Liquid Foundation L'Oréal Paris

Foundation med långvarigt resultat som känns lätt på huden och ger en fräsch look i 32 timmar, samtidigt som nyansen inte ändrar sig under dagens lopp. De ljusreflekterande mikropärlorna ger en strålande finish utan att huden blir blank. Läs mer och köp den här (länk till Lyko).

Foundation med långvarigt resultat som känns lätt på huden och ger en fräsch look i 32 timmar, samtidigt som nyansen inte ändrar sig under dagens lopp. De ljusreflekterande mikropärlorna ger en strålande finish utan att huden blir blank.

Foundation Gå till produkt Åhlens.se

"Om du letar efter en heltäckande foundation som fortfarande har en lätt formula behöver du inte leta längre. Oavsett om du har känslig eller akne-benägen hud ser hur bra den ser ut på alla", skriver Vogue i en artikel om den omskrivna foundationen.

Bäst i test: volymbalsam – Här är Femina-redaktionens favorit!

Puder för mogen hy – så lägger du en bra bas
0:31

Efter reklamen: Puder för mogen hy – så lägger du en bra bas

(0:31)

Slå på ljud

xxxx

Mest läst