Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

4 smarta frisyrer och klipp för dig som inte hinner styla håret

30 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Charlize Theron.
Tycker du att det tar för lång tid att fixa håret om morgnarna, och känner att du inte hinner få till det snyggt?
Här är fyra olika frisyrer och stylingtips som är perfekt för den som vill slippa lägga så mycket tid och energi på sitt hår!
Annons
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgörBrand logo
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgör

Har du ett fullspäckat schema, en produktiv livsstil eller orkar helt enkelt bara inte ta hand om håret särskilt mycket på daglig basis? Då har vi hjälpen här. Här nedan hittar du två olika sätt att styla håret snabbt och snyggt – och två klipp som passar bra för den som inte kan lägga för mycket tid på att fixa barret varje dag.

Den slimmade bullen

Att sätta upp håret i en tight, låg bulle är en klassisk och elegant frisyr som passar perfekt när man vill se fixad ut, men inte har så mycket tid. För att få till frisyren börjar du med att borsta ihop håret till en låg hästsvans, som du sedan snurrar ihop till en bulle och fäster med hjälp av hårnålar. Extra bra passar frisyren om du inte hunnit tvätta håret heller, då fettet hjälper till att hålla håret på plats.

Annons
Rosamund Pike.
Rosamund Pike med en slimmad frisyr.

Accessoarer är din bästa vän

Håraccessoarer är perfekta när du vill få in lite mer färg och textur i frisyren, utan krångel. Ta hjälp av ett diadem, en scarf, snygga spännen eller hårklämmor för en frisyr som känns elegant, men som egentligen inte tog någon tid alls att få till.

Kaia Gerber.
Hårband är ett bra sätt att styla håret snabbt.

Pagen

En rak page är en frisyr som är riktigt enkel att ta hand om, och som de allra flesta passar riktigt bra i. Håret är lätt att styla och ser snabbt elegant ut utan vidare ansträngning. Be frisören klippa en page som slutar ovanför sina axlar, och använd dig sedan av lite hårspray när du fixar håret till vardags, för att få textur och styrsel i håret.

Annons

Pixiecut

Om du trivs i kort hår så är det såklart det enklaste alternativet på lättskött hår – det torkar snabbt efter duschen och behöver inte mycket omsorg. Dra fingrarna igenom håret med lite gel för rätt busiga look, och du kan lämna hemmet på bara några minuter.

Charlize Theron.
Skådespelaren Charlize Theron trivs bra i kort hår.

Källa: Bountyparents.

Annons