Artikeln innehåller reklamlänkar

Oavsett hudtyp förändras behovet för att bibehålla en frisk hy, under årets gång. Nu är våren snart här, vilket betyder varmare vindar, sol och framför allt mer tid utomhus. Då kan ditt ansikte behöva skydd från föroreningar och mer fukt för att få en härlig lyster. Vi tipsar här om 13 produkter som gör jobbet åt dig och ger en återfuktad, frisk hud med naturligt glow.

13 fuktgivande ansiktskrämer för vårhuden

1. Fuktkräm

Estée Lauders fuktgivande dagkräm

Estèe Lauders Super-Pomegranate ger en riktigt fukt-boost till ansiktet. Avgiftar även din hy och ger den ett härligt skimmer. Här kan du köpa den (länk till Åhlens)

 

2. Gel Crème

Ole Henriksen truth

Ole Henriksens Truth är en gel som dränker din hy i fukt och innehåller hyaluronsyra och kollagen. Den skyddar även huden från föroreningar. Här kan du köpa den (länk till Åhlens)

3. Rich Moist

REF fuktigivande kräm

Avokado-olja och vitamin B5 hjälper till att återfukta din hud. En riktigt mjukgörande kräm från REF. Här kan du köpa den (länk till butik)

4. Face lotion moist

Maria Åkerbergs ansiktskräm

Maria Åkerbergs Face lotion moist är en lätt kräm, laddad med fukt. Passar perfekt som dagkräm och innehåller antiseptisk bergamott-olja. Här kan du köpa den (länk till butik)

5. Balancing cream

Babors ansiktskräm för torr hud

Babors Skinovage reglerar fuktnivåerna i huden som får en jämnare och mattare yta. Ska även skapa en fuktreservoar i din hy. Här kan du köpa den (länk till Åhlens)

6. Active moist

Dermalogica moist

En oljefri kräm från Dermalogica som bygger upp en osynlig vägg för att behålla all fukt och släta ut hudytan. Här kan du köpa den (länk till butik)

7. Balancing Cream

JorgObe fuktkräm

Den här dagkrämen från JorgObé hjälper huden att återskapa en naturlig fuktbalans. Den innehåller både argan- och sesamolja samt lakritsrot som är antiinflammatoriskt. Här kan du köpa den (länk till butik)

8. Vegansk dagkräm

Indy Beauty fuktkräm

En intensivt återfuktande dagkräm från Indy Beauty som ger huden en matt finish. Här kan du köpa den (länk till butik)

9. Snigelkräm

SnailBee

En vårdande kräm från Benton, som innehåller inte mindre än 64% av det älskade snigelsekretet som sägs stimulera cellförnyelse. Här kan du köpa den (länk till butik)

10. Lotion Moist

Sensai fuktkräm

Sensais Cellular performance återfuktar och ger en silkeslen känsla på huden. Här kan du köpa den (länk till Åhlens)

11. Nurture Me

Ole Henriksen Nurture

Den här ansiktskrämen från Ole Henriksen är full av A, B5, och E-vitamin samt solros- och nyponolja. Doftar underbart och lämnar huden återfuktad och härlig. Här kan du köpa den (länk till Åhlens)

Fuktgivande serum

12. Glow boost

Lumene glow droppar

Få lyster och fukt på samma gång med dessa droppar av hjortron och c-vitamin från Lumene. Här kan du köpa dem (länk till butik)

13. Hyaluronic Acid serum

Serum med hyaluronsyra

Hyaluronsyra binder fukt i huden, därför är dessa droppar från Mizon perfekta att använda som ett komplement till din vardagsrutin. Här kan du köpa dem (länk till butik)

Foto: TT

Läs mer:

8 kändisbröllop att se fram emot 2020

Så inreder vi våra kök 2020 – 4 stora kökstrender

Mest läst