Återfuktande handtvålar

I dessa tider är det extra viktigt att tvätta händerna noga och ofta. Men det är inte alla handtvålar som är skonsamma mot våra händer och flera av oss sitter nog hemma med fnasiga och torra händer precis just nu. Men låt inte bli att tvätta händerna en extra gång för det – satsa i stället på att hitta en tvål som återfuktar dina händer – inte torkar ut dem.

Återfuktande handtvålar för dig med torra händer

Om du har känslig hy eller torra händer så finns det speciella handtvålar utformade just för dig. Nedan tipsar vi om återfuktande tvålar med milda och skonsamma egenskaper. Längre ner i artikeln tipsar vi även om parfymfria varianter!

Rituals handtvål blossom

Handtvål från Rituals som är baserad på rismjölk och körsbärsblomma. Den doftar gott och lämnar dina händer lena och mjuka. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

ACO handtvål med återfuktande egenskaper

Handtvål från ACO som ska hålla händerna återfuktande i upp till åtta timmar. Tvålen är milt parfymerad. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Blå handtvål med återfuktande egenskaper

Milt parfymerad handtvål med återfuktande egenskaper och en doft av lavender från Dr. Bronner’s. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Vegansk handtvål med återfuktande egenskaper

Vegansk och mjukgörande handtvål från Urtekram.  Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Svart handtvål från Millie W.

Lyxig mjukgörande handtvål med doft av vanilj och apelsin från Millie W. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Cremetvål från Apoliva

Cremetvål från Apoliva som är milt parfymerad och lämnar dina händer mjuka och lena. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Återfuktande handtvål från Mon Sun

Vegansk handtvål med lugnande och återfuktande ingredienser och en lyxig hotelldoft, från Mon Sun. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Handtvål från Skin Treat

Handtvål från Skin Treat som lämnar dina händer väldoftande, rena och mjuka. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Parfymfria handtvålar för dig med känslig hud

Om du är har känslig hud så är parfymfritt att föredra. Nedan listar vi tre parfymfria handtvålar som återfuktar dina händer samtidigt som de rengör.

Parfymfri handtvål från Meraki

Oparfymerad handtvål från Meraki för dig med känslig och extra torr hy. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Handtvål som är parfymfri från ACO

Mild och oparfymerad handtvål från ACO som är utformad för dig med extra torr och känslig hy. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Parfymfri handtvål som är återfuktande

Oparfymerad vegansk handtvål från Urtekam. Innehåller aloe vera som återfuktar dina händer. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER: 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: