Gwen Stefani.
0:55

Efter reklamen: 5 tips för att få volym i håret

(0:55)

Ända sedan tiden i bandet No Doubt så har artisten Gwen Stefani haft platinablonda lockar. Genom åren har frisyerna varierat från långt till kort, med eller utan lugg, men den signaturljusa hårfärgen har hängt med under stjärnans långa karriär.

Men nu har Gwen Stefani valt att göra en drastisk förändring – som ligger helt i tiden. Nu när filmen om 101 dalmatiner-skurken Cruella de Vils bakgrund, Cruella, har kommit till biograferna, så väljer Gwen Stefani att inspireras av den pälsgalna kvinnan och även hon skaffa svartvitthår.

I finalen för amerikanska The Voice, där Gwen Stefani är en av coacherna, dök Gwen Stefani upp med det nya håret där hon hade svart och platinavitt hår i en hästsvans.

Frisyrerna som är snygga i alla åldrar – och får dig att se yngre ut

Gwen Stefani visar upp sin tuffa nya frisyr

På Instagram visar stjärnan upp det nya håret med både bilder och kortare videoklipp. Den coola frisyren matchas på bästa Cruella-sätt – och Gwen-sätt med för den delen: ett par röda läppar och en riktigt glammig outfit.

”Uppträder på kvällens The Voice-final”, skriver Gwen Stefani till bilderna på sin nya look.

Bakom frisyren hittar vi hårstylisten Sami Knight, som stylat stjärnans hår i en hög hästsvans som är helts svart, och med en skarp lugg. Det platinablonda håret syns bara på sidorna av huvudet. Hästsvansen är också lätt lockad för att ge håret volym, och slutar en bit ner på ryggen.

Nu är frågan om vi kommer få se fler kändisar som hoppar på den svartvita hårtrenden efter att både Gwen Stefani och Cruella-skådespelaren Emma Stone rockat det tuffa hårvalet.

Källa: Allure.

Frisörens bästa experttips – så får du Hollywood-volym i platt och tråkigt hår

Mer läsning

Femina