Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Gwen Stefanis totala hårförvandling – ser helt annorlunda ut

28 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografBroadimage/REX
Gwen Stefani.
Är det någon som förknippas med platinablont hår så är det sångerskan Gwen Stefani.
Under i stort sett hela sin karriär har hon hållit håret så blont att det nästan är vitt.
Men nu har stjärnan gjort en stor förändring, och ser riktigt tuff ut!
Annons
5 tips för att få volym i håretBrand logo
5 tips för att få volym i håret

Ända sedan tiden i bandet No Doubt så har artisten Gwen Stefani haft platinablonda lockar. Genom åren har frisyerna varierat från långt till kort, med eller utan lugg, men den signaturljusa hårfärgen har hängt med under stjärnans långa karriär.

Men nu har Gwen Stefani valt att göra en drastisk förändring – som ligger helt i tiden. Nu när filmen om 101 dalmatiner-skurken Cruella de Vils bakgrund, Cruella, har kommit till biograferna, så väljer Gwen Stefani att inspireras av den pälsgalna kvinnan och även hon skaffa svartvitthår.

I finalen för amerikanska The Voice, där Gwen Stefani är en av coacherna, dök Gwen Stefani upp med det nya håret där hon hade svart och platinavitt hår i en hästsvans.

Gwen Stefani visar upp sin tuffa nya frisyr

På Instagram visar stjärnan upp det nya håret med både bilder och kortare videoklipp. Den coola frisyren matchas på bästa Cruella-sätt – och Gwen-sätt med för den delen: ett par röda läppar och en riktigt glammig outfit.

Annons

”Uppträder på kvällens The Voice-final”, skriver Gwen Stefani till bilderna på sin nya look.

Bakom frisyren hittar vi hårstylisten Sami Knight, som stylat stjärnans hår i en hög hästsvans som är helts svart, och med en skarp lugg. Det platinablonda håret syns bara på sidorna av huvudet. Hästsvansen är också lätt lockad för att ge håret volym, och slutar en bit ner på ryggen.

Nu är frågan om vi kommer få se fler kändisar som hoppar på den svartvita hårtrenden efter att både Gwen Stefani och Cruella-skådespelaren Emma Stone rockat det tuffa hårvalet.

Källa: Allure.

Annons