Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Håruppsättningen som är perfekt för dig med tunt hår – se bilden

18 jul, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Har du tunt, kort, hår men vill ha det uppsatt? Då ska du genast läsa vidare. Det här är den bästa uppsatta frisyren för dig.
Annons
Så gör du en elegant svinrygg - flygvärdinnans uppsättningBrand logo
Så gör du en elegant svinrygg - flygvärdinnans uppsättning

När Hailey Bieber startade 2023 genom att klippa håret till den sötaste boben just nu fick hon stylister världen över att plocka upp saxen för att ge sina kunder en liknande klippning. Att gå kort är så roligt; det gör det enkelt att styla och kan vara mycket svalare under varma sommardagar. Men, när du går kort, konfronteras du också med en allvarlig brist: alternativ på uppsättningar... Eller? Ja, det visar sig att det inte alls är svårt att fixa en ultimat håruppsättning även om du har kort, och tunt, hår. Hailey Bieber visade upp lösningen i sina sociala medier häromveckan: en snygg, liten, bulle i nacken. En bulle som, som sagt, må vara liten, men som ger en stor stil!

Så fixar du frisyren – perfekt för dig som har kort och tunt hår

Hailey visade verkligen prov på hur mångsidig en bob kan vara, och postade några bilder på sitt trendiga lattesmink och sin matchande axelbandslösa klänning. Bieber hade dragit tillbaka sitt ljusbruna hår hårt från ansiktet, delat det exakt i mitten och slickat det nedåt och bakåt innan hon fäste längderna i en liten tvinnad bulle på bakhuvudet. Några små bitar har dragits ut ur uppsättningen för att ge frisyren en enkel, avslappnad, känsla trots att den var så slickad. Ja, babybullen är superliten, men det gör den inte mindre elegant!

Bieber bär vanligtvis sin bob i lösa vågor, men hon experimenterar också mycket med håraccessoarer, inklusive de hårband som hon inkorporerade i sin look i slutet av maj. Biebers bob är det perfekta exemplet på hur mycket du faktiskt kan göra med kort hår så länge du har några hårnålar som hjälper dig!

Källa: Allure

Annons